Acasă Stiri despre telefoane

Pret noua Dacia Sandero 2020, lansare in septembrie, inclusiv hibrid

0

Noua generatie Dacia Sandero 2020, are deja confirmata data de lansare, presa din Franta este cea care ne da detalii legate de pret si de evenimentul care cel mai posibil, va avea loc in data de 7 septembrie 2020.

Autoturismul este fabricat pe platforma CMF-B a noii generații de Renault Clio, Captur, dar si Nissan Juke, Sandero va avea inclusiv privilegiul de a primi tehnologia hibrid E-Tech. Concert, un propulsor de 1.6l pe benzina si doua motoare electrice. Puterea maxima dezvoltata, va ajunge la 140CP.

In varianta de baza, Dacia Sandero 2020 ar urma sa aiba un pret de pornire de 9000 de euro. Pe langa restilizarea exteriorului, producatorul s-a gandit si la o noua plansa de bord, inclusiv la o generatie avansata de sistem multimedia.

Noutatea este data de acest sistem, unul care va fi amplasat in partea de sus, imprumutat de la Renault Clio 5 si avand o diagonala de 9.3 inch (fata de 7″ pe actualul Sandero).

In plus, aceasta tableta va fi orienta spre sofer, sporind astfel nivelul de eleganta si de lizibitate. Sistemul Easy Link va fi integrat si va sosi impreuna cu Multi Sense, navigare GPS, Android AUTO si functii multiple multimedia.

Pe langa versiunea hibrid, noua Dacie va imprumuta si motorul deja existent pe Duster, este vorba despre TCe 100. Consum urban de 5.6 l/100 km, putere 100CP.

Consum extra urban de 3.7 l/100 km, norma de poluare Euro 6, viteza medie 187 km/h si 0 – 100 km/h in 11.8s. Acesta ar urma sa fie cel mai puternic motor disponibil pe noua Dacia Sandero, autoturism ce va creste si in dimensiuni, atat in interior, dar si la exterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.