iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7 sunt noile telefoane ce se vor lansa in curand, probabil la IFA Berlin 2016, targ ce-si va deschide portile incepand cu data de 2 septembrie.

3 modele asteptam sa fie lansate si cu siguranta ca cei de la Apple vor prin aceste telefoane o competitie serioasa pentru cele mai puternice si mai frumoase telefoane ale momentului, desigur ca vorbesc despre modelele de la Samsung. Acum, nu stiu daca cei ce sunt fani Android vor renunta la un telefon bun si se vor indrepta catre un Apple, asa cum nu stiu daca un fan iOS va da un iPhone pentru un Samsung.

iphone_7 Vorbim putin si despre iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7

Recunosc ca personal nu am testat si nu am folosit prea mult un iPhone, am facut totusi un unboxing pentru un iPhone 6, telefoane bune fara indoiala dar parca prea scumpe totusi pentru ceea ce ofera. Desigur ca este o parere personala si cei ce sunt “setati” pe un Apple vor ramane neschimbati, eu raman totusi la parerea mea, pur si simplu prea scumpe aceste telefoane.

iPhone-7-vs-iPhone-6s Vorbim putin si despre iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7

Desigur ca putem discuta ore in sir despre aceste telefoane sau despre vesnica dilema, Android vs iOS, asa cum putem sa ne intrebam ore in sir de ce un telefon Apple este scump dar si de ce isi pastreaza valoarea in timp. Cred ca iPhone 7 Pro va avea in Romania un pret de peste 5000 de lei, insa vor exista cu siguranta destui clienti, posibil ca aceste telefoane sa intre si in oferta operatorilor de telefonie mobila, astfel, ele vor putea fi achizitionate mai ieftin impreuna cu un abonament de date.

iphone-7-renders Vorbim putin si despre iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7

Au fost zeci sau sute de scapari legate de acest telefon, mule poze spion si tot felul de informatii legate de specificatiile tehnice ale modelelor iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7, acum ca a mai ramas putin timp pana la lansare, putem vedea si cele mai probabile specificatii tehnice ale acestor telefoane si pe ce anume dam o “caruta” de bani.

et Vorbim putin si despre iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7

Desi sunt specificatii tehnice preliminarii si bazate pe zvonuri sau pe scapari, observam ca fata de telefoanele cu Android, Apple nu se bazeaza pe RAM mult si stim ca nu asta este problema acestor telefoane. Aparent, specificatiile tehnice nu sunt impresionante si nici menite sa “te dea pe spate”, insa cei ce au un iPhone se bazeaza foarte mult pe sistemul de operare foarte bine pus la punct si mai putin pe super specificatii tehnice. Va mai dura ceva pana cand vom vedea un iPhone cu 8 GB RAM…

CITESTE SI:  Poze - Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)?

er Vorbim putin si despre iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus si iPhone 7

Specificatii tehnice iPhone 7 Pro

[aps_product id=”37038″]

Specificatii tehnice iPhone 7

Specificatii tehnice iPhone 7 PLUS

11 COMENTARII

  1. Radu Negut de pe net. Urmaresc pagini in care se discuta doar de apple in general. Au aparut si imagini pe net cu carcasele. Este adevarat la un moment dat se discuta si de 7 Pro dar s-a dovedit a fi o stire fake.

  2. Radu Negut SE nu a fost o asa mare surpriza. Erau pe net de ceva vreme stiri ca Apple va scoate un nou telefon de 4 inch. Au speculat bine piata pt ca sunt multi pt care 4 inch e limita la un smartphone. Au luat vechile carcase de 5S(ce mai aveau aruncate prin depozite) si i-au pus componentele de 6S (in afara de rezolutia display-ului si de 3D touch).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree