baterie

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean – Dupa ce am facut curatenie cu ajutorul aspiratorul inteligent sub brand iHunt, a venit momentul sa curat si geamurile casei, tot cu un dispozitiv inteligent.

Este vorba despre un mic robotel ce iti lustruieste geamurile, se lipeste de acestea si actioneaza singur, utilizatorul il controleaza cu telecomanda. Nu este necesar nici macar sa atingi suprafata de sticla ce urmeaza a fi curatata.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean
iHunt Robot Window AutoClean

Discutam despre ceva destul de interesant si ingenios. Este dotat cu senzori, stie unde sa se opreasca, stie pe unde a mai trecut, se opreste singur cand isi termina treaba. In pachetul de vanzare exista si o telecomanda, poate fi controlat si prin intermediul ei. Curtare sus/jos, stanga si jos sau dreapta si jos.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Cum reuseste sa curete geamurile daca nu se folosesc produse chimice sau substante speciale?

Ei bine, el este prevazut cu doua zone ce se rotesc independent. In interiorul acestora, exista motorase ce produc vacuum, ceva asemanator unui aspirator. In acest mod, robotelul iHunt Robot Window AutoClean se “lipeste de geam” si ramane acolo pana cand isi termina treaba sau il opresti.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Puterea de suctiune este foarte mare, are o capacitate ce poate ajunge pana la 5600 PA, asta inseamna in jur de 4.9kg. Dupa ce se “lipeste” automat de suprafata si l-am pornit, cele doua zone incep sa se roteasca independent.

Practic, robotelul iti lustruieste geamurile, acesta este cuvantul cel mai potrivit. Rotindu-se independent de mai multe ori in acelasi loc, reuseste sa le curete destul de bine. Desigur, daca geamurile sunt extrem de murdare, este necesar inainte o curatare manuala si apoi, putem folosi acest dispozitiv pentru intretinere.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

In pachetul de vanzare, exista si mai multe seturi de lavete speciale. Acestea se ataseaza pe cele doua zone de curatare. Robotelul este dotat cu senzori, stie pe unde a mai fost si isi da seama unde este rama geamului. Astfel, nu exista posibilitatea de a cadea sau a se desprinde.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Nu este recomandat sa-l utilizam pe suprafete fara rame deoarece nu va sti cand sa se opreasca si exista riscul de a cadea. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie procedat in felul urmator.

  • Il amplasam in partea de jos a geamului si din telecomanda, dam comanda de urcare maxim in sus.
  • Apoi, automat se va duce in partea de sus si va incepe sa-si faca treaba (prin miscari stanga dreapta)
  • Dupa ce isi termina traseul, se intoarce automat in locul amplasarii initiale.

iHunt Robot Window AutoClean

Desi este dotat si cu un acumulator, acesta are mai mult rol de backup in cazul in care se opreste alimentarea cu energie electrica. Deci, asta inseamna ca rezultatele se obtin numai daca-l punem la treaba conectat la o sursa de energie electrica. In pachet, exista si cabluri destul de lungi.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Asa cum puteti observa si in poze dar si in materialul video de mai sus, este prevazut inclusiv cu o carabina si o sfoara. Acesta sunt masuri de siguranta si inainte de a ne apuca de treaba, este bine sa-l ancoram cu ajutorul acestor echipamente si mai ales daca-l folosim la inaltimi mai mari.

Prezentare iHunt Robot Window AutoClean

Este o metoda ingenioasa de curatare a geamurilor, una ce implica un efort minim din partea utilizatorului. Recomand sa vizionati si clipul de review, dar si sa cititi manualul de utilizare in cazul in care deja l-ati achizitionat.

Oferta de pret actualizata este AICI