Acasă Stiri Android Si Noutati Ce sa fie? Un Allview cu procesor Qualcomm, dar ce anume?

Ce sa fie? Un Allview cu procesor Qualcomm, dar ce anume?

3

Un Allview cu procesor Qualcomm ar urma sa fie lansat in perioada urmatoare, cel putin asta ne transmite compania printr-un comunicat de presa. Insa, nu ni se spune cu exactitate despre ce este vorba, Allview ne ofera numai o imagine de prezentare.

Ar putea fi un telefon Allview cu procesor Qualcomm? Dar nu ar fi chiar primul. Stim ca 99% dintre telefoanele lansate sub acest brand pana acum, au fost dotate cu procesoare MediaTEK.

A existat si o exceptie, in septembrie 2014. In acel moment, aparea modelul Allview V1 Viper S4G, telefon mobil dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 400. Insa, putem crede ca nu este vorba despre un telefon mobil, ne lamureste putin imaginea de mai jos:

Allview cu procesor Qualcomm

Allview cu procesor Qualcomm

Posibil un laptop cu Qualcomm, trebuie sa stiti ca nu numai telefoanele mobile sunt dotate cu procesoare de acest gen. Spre exemplu, la ora actuala, exista pe piata modele de laptop-uri cu Qualcomm Snapdragon 850.

De altfel, in imaginea de mai sus, putem vedea silueta unui laptop, apare scris si “Eficienta-Mobilitate-Autonomie”. Insa, un astfel de dispozitiv nu era de asteptat, nu in cazul in care ne aducem aminte de calendarul Allview pe 2019.

allview

In aceasta perioada, ne-am fi putut astepta la un nou televizor, un smartphone cu 3 camere foto principale sau a unui produs din gama smarthome. Este totusi posibil ca acest calendar sa nu cuprinda chiar toate lansarile programate in acest an.

Asteptam sa vedem despre ce este vorba, posibil sa discutam despre un laptop Allview cu procesor Qualcomm. Orice ar fi, va fi un produs premium, Qualcomm nu da voie oricui sa foloseasca aceste procesoare! Nu trebuie sa uitam de finalul acestui an, Allview ne-a promis deja un telefon mobil cu display flexibil!

allview

3 COMENTARII

  1. Varga ioana. Vreau dezblocarea ecranului ecranu sta pe loc nu pot vedea mai departe numai cît e ecranu l-am blocat din greșală va rog să-l dezblocati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here