Acasă Stiri Android Si Noutati Prezentat intr-un mod “aiurea”, OUKITEL U19 isi face aparitia

Prezentat intr-un mod “aiurea”, OUKITEL U19 isi face aparitia

2

OUKITEL U19 a fost prezentat in cadrul MWC 2018, mai exact la finalul lunii februarie. Tot atunci, producatorul scotea la lumina si modelul Oukitel U18, acesta se vinde acum chiar si in Romania.

De ce am spus ca a fost prezentat intr-un “mod aiurea”?” Cei de la Oukitel au postat recent pe pagina lor de FB, ceva de genul: “OUKITEL is releasing the second iPhone X clone-OUKITEL U19. Entry level smartphone with 5.85 inch notch display. Will come by end of May!”

Cand recunosti in mod direct ca produci o clona, te mai poti astepta la ceva incredere din partea potentialilor clienti? Da, si nume mari in domeniu au copiat bretonul lui iPhone X, insa nu se lauda cu asta si macar incearca sa aduca in prim plan avantajele unui display cu notch.

La fel puteau si ei sa faca. “Am produs un telefon cu acest design deoarece consideram ca…etc.”

Daca va veti uita la clipul de mai jos, veti observa ca nici macar sistemul de operare nu este bine optimizat pentru prezenta unui “breton”!

OUKITEL U19 va fi cel mai probabil un telefon care va costa in jur de 100 USD si probabil ca se va vinde totusi ok. Sa speram totusi ca unitatea din clip era numai un prototip si ca utilizatorul final, va primi un telefon cu sistem de operare optimizat pentru notch si fara tastele acelea super mari, ma refer la cele integrate in sistemul de operare.

OUKITEL U19 va avea un procesor cu 4 nuclee de tip MediaTEK 6739, 2GB RAM, 16GB ROM, 2 camere foto principale (13MP+2MP), 3600mAh capacitatea acumulatorului si un display de  5.85-inch, 19:9 cu rezolutie HD+.

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Referitor la prezentare, mie mi-au placut cinezii, au fost sinceri si au recunoscut ca au produs o clona. Nu incearca sa te duca cu presul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here