baterie

Carrefour vinde telefoane SH reconditionate, 50% pret mai mic

Carrefour vinde telefoane SH reconditionate, 50% pret mai mic

Carrefour vinde telefoane SH reconditionate, pretul ar urma sa fie cu pana la 50% mai mic (asa spun ei). Magazinul a batut palma cu Recommerce Group, cei ce spun ca sunt pionieri in domeniul telefoanelor mobile reconditionate. Asta ar insemna ca aceste terminale sunt verificate amanuntit si apoi, puse in vanzare.

Acestea vor putea fi comandate din magazinul online Carrefour România, dar si pentru inceput din magazinele fizice din  Bucuresti Baneasa si Orhideea, Botoșani, Braila, Constanța, Targu Jiu și Mall Felicia din Iasi. Momentan, pe site-ul oficial pot fi deja comandate cateva modele de Samsung sau de iPhone.

Nu as prea vrea acum sa comentez preturile, dar probabil ca sunt usor mai ridicate in comparatie cu olx. Dar macar stii de unde cumperi, de la cine cumperi si aceste telefoane mobile reconditionate vin la pachet cu o garantie de 12 luni, avantaj pe care o platforma precum olx.ro nu ti-o ofera.

Tot momentan, cel mai scump Samsung este un S10+, pretul acestuia se ridica la 2100 lei! Ce spuneti, cam maricel pretul? Destul de neclar in zona garantiei, observati ca deasupra pretului apare scris “24 luni”, dar in zona pozelor scrie “12 luni”.

Carrefour vinde telefoane SH reconditionate, 50% pret mai mic

In rest, mai exista in materie de Android si S9 Plus la 1499 lei, S9 Plus la 1349 lei iar in materie de Apple, cel mai scump este un iPhone 11 cu pret de 2599 lei. Iata ce ne spun cei de la Recommerce Group:

Carrefour telefoane reconditionate

Carrefour vinde telefoane SH reconditionate, 50% pret mai mic

„Am lansat start-up-ul nostru în aprilie 2021, cu obiectivul de a deveni liderii pieței de smartphone-uri recondiționate în Europa de Est. Vizăm o piață care cuprinde aproximativ 10 țări din regiune, începând cu România, și înregistrează vânzări anuale de peste 50 de milioane de telefoane. Parteneriatele cu retaileri de renume și puternici precum Carrefour România, care ne împărtășesc pasiunea pentru dezvoltare, cât și principiile de sustenabilitate, reprezintă cel mai rapid mod pentru noi de a deveni lideri regionali, a declarat Grégoire Vigroux, antreprenor.