Acasă Stiri despre telefoane

Prima Dacia hibrid va fi prezentata foarte curand

0

Prima Dacia hibrid va fi prezentata foarte curand si asta se va intampla in toamna, la salonul auto de la Paris. Este un pas mare si important pentru constructorul de la Pitesti, unul cu radacini frantuzesti. Nu va fi un sistem nou, practic cei de la Renault il folosesc deja pe modelul Clio.

Astfel, discutam despre un motor de 1.6 litri cu o baterie de 1.2 kWh și cu doua motoare electrice. Este un hybrid classic ce foloseste energia recuperata de la franare pentru a scadea putin consumul, acest sistem va permite si o mica autonomie full electric, macar la plecarea de pe loc.

Dacia hibrid lansare

 

Dar despre ce autoturism Dacia hibrid este vorba? Ceva concept nou, realizare de la zero, sau pur si simplu au luat o caroserie deja existenta si au pus pe ea un sistem deja existent? Ultimul exemplu este cel valabil. Nu este nici Logan, nici Sandero si nici macar Dacia Duster sau Spring.

Dacia hibrid

Primul autoturism Dacia hibrid va fi Jogger E-Tech, cel mai nou concept deja intrat in oferta producatorului. Multi ar spune ca este o alegere mai ciudata si mai corect ar fi fost un Logan sau Sandero, probabil ca acestea ar fi avut o priza mai mare la public. Sunt masini mai populare, mai indragite si cu siguranta, mai vandute.

Insa, Dacia stie mai bine ce planuri are si de ce a facut aceasta alegere. Probabil dimensiunile mai mari ale lui Jogger sunt cele responsabile de aceasta alegere. Pe strada, vom vedea masina incepand cu anul 2023. Mai multe detalii, in momentul aparitiei la salonul auto de la Paris.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Dacia hibrid lansare
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
prima-dacia-hibrid-va-fi-prezentata-foarte-curandPrima Dacia hibrid va fi prezentata foarte curand si asta se va intampla in toamna, la salonul auto de la Paris. Este un pas mare si important pentru constructorul de la Pitesti, unul cu radacini frantuzesti. Nu va fi un sistem nou, practic cei...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.