Connect with us

Stiri despre telefoane

Prima Dacia hibrid va fi prezentata foarte curand

Published

on

Prima Dacia hibrid va fi prezentata foarte curand si asta se va intampla in toamna, la salonul auto de la Paris. Este un pas mare si important pentru constructorul de la Pitesti, unul cu radacini frantuzesti. Nu va fi un sistem nou, practic cei de la Renault il folosesc deja pe modelul Clio.

Astfel, discutam despre un motor de 1.6 litri cu o baterie de 1.2 kWh și cu doua motoare electrice. Este un hybrid classic ce foloseste energia recuperata de la franare pentru a scadea putin consumul, acest sistem va permite si o mica autonomie full electric, macar la plecarea de pe loc.

Dacia hibrid lansare

 

Advertisement

Dar despre ce autoturism Dacia hibrid este vorba? Ceva concept nou, realizare de la zero, sau pur si simplu au luat o caroserie deja existenta si au pus pe ea un sistem deja existent? Ultimul exemplu este cel valabil. Nu este nici Logan, nici Sandero si nici macar Dacia Duster sau Spring.

Dacia hibrid

Primul autoturism Dacia hibrid va fi Jogger E-Tech, cel mai nou concept deja intrat in oferta producatorului. Multi ar spune ca este o alegere mai ciudata si mai corect ar fi fost un Logan sau Sandero, probabil ca acestea ar fi avut o priza mai mare la public. Sunt masini mai populare, mai indragite si cu siguranta, mai vandute.

Prima Dacia hibrid va fi prezentata foarte curand

Insa, Dacia stie mai bine ce planuri are si de ce a facut aceasta alegere. Probabil dimensiunile mai mari ale lui Jogger sunt cele responsabile de aceasta alegere. Pe strada, vom vedea masina incepand cu anul 2023. Mai multe detalii, in momentul aparitiei la salonul auto de la Paris.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171