Connect with us

Stiri despre telefoane

Incredibil, dar nelimitat, preturi la jumatate la Digi Mobil

Published

on

Incredibil, dar nelimitat, asa suna oferta actuala la Digi Mobil, un slogan pe care l-am mai auzit cu alte ocazii si in special ma uit catre perioada Black Friday. Este vorba despre o noua incercare de a atrage clienti (prin portare) in reteaua de telefonie Digi si preturile abonamentelor sunt chiar reduse la jumatate.

Oricum, acest operator de telefonie mobila a reusit in ultima perioada sa “fure” destul de multi clienti ale concurentilor si majoritatea celor care au venit, au fost atrasi fix de preturile mici si de internetul nelimitat 4G pe care ei il ofera in anumite conditii. Si sa recunoastem, oferta este atractiva. Ca mai au unele probleme si nu totul este ok, adevarat.

digi nelimitat

MA numar printre cei ce m-am portat deja acum 2 ani de zile de la Orange la Digi si nu pot spune ca am facut o alegere gresita. Semnal cam peste tot, insa clar viteze 4G mai scazute pe unde am testat, inclusiv in apartament. Acum, revenim la aceasta oferta si Digi Nelimitat si sa vedem despre ce este vorba, ce ne spun:

Advertisement

Hai în rețea și primești tot ce-ți dorești și chiar mai mult la super ofertă. 50% reducere x 4 luni, alege abonamentul care ti se potriveste si primesti nelimitat net & minute în rețeaua Digi sau naționale“. Ne dau si cateva exemple de preturi si ce cuprind aceste abonamente.

4g digi nelimitat

Astfel, cel mai atractiv abonament Digi (Optim 2) este de numai 1 euro pe luna (cu tot cu TVA) si include minute nelimitate în rețea, 200 minute naționale și internaționale plus net nelimitat, suna bine. Urmeaza varianta de mijloc, abonamentul costa 2.5 euro pe luna si apoi, Optim 3, acesta costa 1.5 euro pe luna. Oferta este valabila timp de 4 luni.

Trebuie sa mai stiti ca “Promoția 4 luni x 50% reducere din valoarea abonamentului se aplică în lunile 7-10 de contract și nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri. Oferta de achiziție telefoane în 24 rate se adresează clienților care se portează din altă rețea la un abonament DIGI Mobil Optim și care sunt abonați la cel puțin un serviciu fix”. Oferta este activa la ei pe site si se termina in data de 30 iunie 2022.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des