Acasă Stiri Android Si Noutati Prima fotografie reala in care-l vedem pe Xiaomi Mi MIX 2

Prima fotografie reala in care-l vedem pe Xiaomi Mi MIX 2

11

Prima fotografie reala in care-l vedem pe Xiaomi Mi MIX 2, putem spune fara dubii ca este unul dintre cele mai reusite telefoane ale momentului, poate cel mai frumos de pana acum.

Mi Mix 2 va avea un raport (screen-to-body) al ecranului de 93%, asta inseamna ca partea din fata va fi aproape complet acoperita de display. Desi nu vedem cu exactitate, este foarte posibil ca in partea de jos sa fie integrata camera frontala si sezorii.

prima fotografie reala in care-l vedem pe xiaomi mi mix 2

Cred ca in 2018 se va depasi acest raport, posibil sa discutam de peste 95%. Daca se renunta si la camera frontala sau se gaseste o alta modalitate de amplasare, am putea avea si telefoane cu 100% display in partea din fata. Cu certitudine se va ajunge si la asta, ramane de vazut in cat timp.

Cele mai recente imagini ale lui Mi MIX 2 provin chiar de la CEO-ul Xiaomi, acesta le-a postat și pe rețeaua de socializare Weibo, aceasta este foarte pupulara in China.

prima fotografie reala in care-l vedem pe xiaomi mi mix 2

Din păcate, ele nu arată dispozitivul, deoarece majoritatea sunt doar imagini teaser, cu toate acestea, observam deja cutia originala a telefonului.

prima fotografie reala in care-l vedem pe xiaomi mi mix 2Mi mix 2 nu va fi deloc un terminal accesibil, varianta “mai slaba” de 6GB RAM va costa incepand cu 600 USD, monstrul cu 8GB RAM va valora nu mai putin de 750 USD, mai adaugam aici si 256 GB stocare interna.

Lei Jun, fondatorul companiei Xiaomi, a confirmat într-o postare tot pe Weibo ca Mi MIX 2 este proiectat tot de Philippe Starck, cel care a proiectat și prima varianta de Mi MIX.

Desi mai sunt numai cateva zile pana cand va avea loc lansarea oficiala, este destul de greu sa comentam specificatiile tehnice. Sunt multe surse care dau detalii complet diferite, cel mai bine este cu siguranta sa asteptam anuntul oficial.

Un lucru este sigur, Xiaomi Mi Mix 2 va fi un telefon super performant, unul ravnit de toti!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

11 COMENTARII

  1. dacă va fi ca și cel din poză va fi frumos. nu știu însă cât de practică este o cameră poziționată în partea de jos, n-am probat să vedem dacă nu cumva e greu de folosit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here