Connect with us

Stiri despre telefoane

iOS 18 se anunță a fi o actualizare majoră pentru iPhone

Published

on

iOS 18 se anunță a fi o actualizare majoră pentru iPhone

Se pare că iOS 18 va fi ceva cu adevărat special. Am dat peste niște zvonuri interesante de la Mark Gurman de la Bloomberg, care susține că următoarea actualizare a sistemului de operare al Apple pentru iPhone va fi una majoră.

După cum zice el, ar putea fi cea mai mare schimbare pe care am văzut-o vreodată la iPhone.

Gurman a vorbit despre asta în secțiunea de întrebări și răspunsuri din newsletter-ul său, Power On. El a menționat că, din ce a auzit, iOS 18 este privit în interiorul Apple ca fiind o schimbare majoră, poate chiar cea mai mare de până acum.

Advertisement

Acum, nu ne-a spus prea multe detalii despre ce va aduce nou iOS 18, dar a promis că va veni cu mai multe informații pe viitor. Ce știm sigur este că una dintre noutăți va fi suportul pentru Serviciile de Comunicare Bogate (RCS), care ar trebui să facă conversațiile între iPhone-uri și telefoanele Android mult mai fluide.

În noiembrie anul trecut, Apple a zis că va adăuga RCS în aplicația Mesaje de pe iPhone “mai târziu” în 2024, ceea ce probabil înseamnă că va face parte din iOS 18.

Cu RCS, utilizatorii de iPhone vor putea trimite poze și videouri de înaltă rezoluție, să primească confirmări de citire și să vadă când cineva scrie, și chiar să participe la discuții de grup cu utilizatori de Android și iPhone.

Advertisement
iOS 18 se anunță a fi o actualizare majoră pentru iPhone

ios 18

Gurman a mai zis și că Apple pune accentul pe inteligența artificială generativă. Asta înseamnă că Siri și aplicația Mesaje ar putea deveni mult mai deștepte în răspunsul la întrebări și completarea automată a propozițiilor.

Se zvonește că Apple vrea să aducă funcții AI similare și în alte aplicații, precum Apple Music, Pages, Keynote și Xcode. Și mai interesant, The Information a scris că Apple planifică să adauge modele de limbaj mai complexe în Siri, permițându-ne să automatizăm sarcini complexe cu o integrare mai bună în aplicația Shortcuts.

Se așteaptă ca această funcție să fie parte dintr-o actualizare a software-ului pentru iPhone în 2024, probabil iOS 18. Așadar, chiar dacă nu știm toate detaliile, sună ca și cum iOS 18 ar putea aduce niște schimbări mari.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des