Acasă Stiri Android Si Noutati Primele poze reale cu OnePlus 7 PRO si cateva detalii

Primele poze reale cu OnePlus 7 PRO si cateva detalii

2

OnePlus 7 PRO, pare a fi surprins in cateva poze ce par a fi reale, macar de data aceasta. In ultima perioada, au fost tot felul de zvonuri legate de acest telefon, majoritatea cat se poate de false.

Acum, in cadrul celei mai populare retele de socializare din China (Weibo), sunt disponibile doua poze reale cu acest telefon. Si pare a fi chiar telefonul real, nu randari sau ceva de acest gen.

De altfel, modelul acesta, OnePlus 7 PRO a primit si certificarea Bluetooth, chiar pe site-ul oficial. Deci, putem spune ca este tot mai aproape de adevar. Se pare ca vor fi lansate 3 telefoane mobile, modelul PRO, cel “normal” si o versiune cu 5G. GM1901, GM1903, si GM1905 pentru OnePlus 7, GM1911, GM1913, GM1915, si GM1917 in cazul lui OnePlus 7 Pro, iar GM1920 in dreptul lui OnePlus 7 Pro, cel cu 5G. Acestea ar fi numele de cod.

Putem spune ca in perioada urmatoare, este cel mai asteptat smartphone si asta deoarece marii producatori si-au cam terminat munitia. Iata si prima poza, o putem analiza putin.

Primele poze reale cu OnePlus 7 PRO si cateva detalii

Este un telefon cu ambele laturi ale ecranului curbate, cu siguranta un panou AMOLED. Ceva asemanator lui Samsung Galaxy S10. Insa nu este un S10, camera frontala nu apare nici integrata intr-un notch, ecranul nu este nici el perforat. Posibil sa discutam despre un macanism de tip slider.

Primele poze reale cu OnePlus 7 PRO si cateva detalii

Poza de mai sus, ne aduce detalii legate de sistemul de oeprare si cateva specificatii tehnice. Asa cum ne asteptam, procesorul va fi unul de tip Snapdragon 855, asta este o certitudine. Apoi, un ecran mare, Optic AMOLED de 6.67″, 8GB memorie RAM si 3 camere foto principale.

Certificarea Bluetooth:

Primele poze reale cu OnePlus 7 PRO si cateva detalii

Senzori de 48, 16 si 8MP. Din pacate, partea din spate nu ne este aratata si nu cunoastem dispunerea acestor senzori. Pare a rula sistemul de operare Android 9 PIE si interfata deja cunoascuta a celor de la OnePlus, adica Oxygen OS. Cam atat pentru moment. Desi par a fi poze cat se poate de reale, trebuie sa le tratam si pe acestea ca facand parte din categoria zvonurilor.

sursa

REVEDEȚI PREZENTAREA
General
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here