Acasă Stiri despre telefoane Allview AVI, asistentul in limba romana, devine mai inteligent

Allview AVI, asistentul in limba romana, devine mai inteligent

12

Allview AVI – asistentul vocal al celor de la Visual Fan, sau cel mai bun asistent in limba romana, are parte de inca un update considerabil. Astfel, devine si mai inteligent, trecand intr-o noua etapa de dezvoltare.

AVI este disponibil pe majoritatea telefoanelor (si Smart TV-uri) sub brand Allview, poate fi descarcat gratuit si din in Google Play. Din pacate, nu poate fi instalat pe orice smartphone cu Android, cred ca multi isi doresc asta. Dar pana la urma, este al lor si ramane pe aceste terminale.

Allview AVI

Printr-un comunicat de presa oficial,aflam despre integrarea unui sistem de ințelegere avansata a comenzilor pentru AVI, unicul asistent vocal în limba romana, prin implementarea de Natural Language Programming (NLP), bazandu-se pe cuvintele-cheie pe care le gasește in context și pe ordinea acestora.

Allview AVI

De-a lungul timpului, am scris mai multe articole legate de aceasta aplicatie, le puteti citi pe toate in sectiunea dedicata Allview AVI. Mai jos, vedem si comunicatul brasovenilor:

Allview AVI

“Dacă până acum, AVI returna rezultate doar la comenzi predefinite, la acest moment, asistentul vocal devine capabil să interpreteze corect mesaje complexe: “Aș vrea să ajung la planetariul de la Constanța”, “Ce comedie pot să văd astăzi la tv?”, “Câte grade sunt în Brașov?”, “Te rog, caută desene animate”.

Implementarea NLP-ului în cazul AVI a fost decisă în urma unei analize structurate pe cele mai comune utilizări ale asistentului vocal și pe nevoile utilizatorului legate de interacțiunea cu telefonul prin comandă vocală.

Integrarea NLP-ului îmbogățește experiența utilizatorilor în raport cu asistentul vocal în limba română. Comenzile vocale se dovedesc extrem de utile în diferite circumstanțe: la volan, în birou sau acasă, pentru că micșorează timpul de căutare și efectuare a acțiunii dorite. De aceea, ne dorim ca AVI să fie capabilă să preia rapid și eficient o comandă și să ofere pe loc informația de care are nevoie utilizatorul, a explicat Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

În prezent, utilizatorii sunt din ce în ce mai deschiși la comunicarea vocală cu device-urile, așteptând ca asistenții vocali să le ofere informații dintre cele mai diverse, în intervale cât mai scurte de timp

Anul trecut, Allview a decis integrarea AVI Android Tv-uri, dar și pe LED TV-uri, prin chromecast. Introducerea NLP-ului în cazul AVI are ca rezultat îmbunătățirea înțelegerii comenzilor, în toate variantele în care asistentul vocal a fost implementat.”

12 COMENTARII

  1. Suna interesant , insa am testat pe pielea mea , daca nu ai folosit niciodata asistentul vocal AVI , intradevar iti doresti sa o faci , insa odata ce il pot folosi esti atras o perioada scurta de timp pentru ca intr-un final tot manual vei cauta informatii si aproape ca uiti ca deti asistentul.
    Asta fiind din perspectiva unuia care nu conduce , posibil sa fie utila in acele situatii.

  2. In sfrasit au si astia ceva “bun” In raport cu clientii, sunt extrem de slabi !! Desi le-am scris de cateva ori e-mail pe adresa lor, a trecut deja peste 2 ani, si inca NU au avut timp sa raspunde, cu toate ca am repetat acelasi mesaj, si pe alte adrese de mail ale lor, sunt foarte NEPOLITICOSI cu clientii, sau potentialii clienti, cum am fost eu, o vreme… Am renuntat de mult la un device de la ei, nefiind multumit !! Invatati domnilor de la alwiew, sa raspundeti in timp Util clientilor !! In rest, varza sunteti !!

    • Cu mine au fost destul de ok cu tot ce i-am intrebat si am avut o mica situatie cu un telefon ce nu se mai incarca da l-au rezolvat destul de repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.