Acasă Stiri Android Si Noutati Primul clip video real cu Samsung Galaxy S10?

Primul clip video real cu Samsung Galaxy S10?

3

Primul clip video real cu Samsung Galaxy S10? Clipul video in care apare presupusul S10, este unul destul de bine facut si nu pare a fi deloc fals. Observam margini ale ecranului extrem de inguste (toate) si surpriza este data de tipul de display folosit.

Desi in ultima perioada au aparut tot felul de zvonuri legate de tipul de display folosit, se pare ca pana la urma, cel din materialul video de mai jos va fi regasit pe noul flagsip Samsung. Cu siguranta, este caracteristica ce starneste cele mai mari semne de intrebare.

samsung galaxy s10

Acest tip de panou de pe noul Samsung Galaxy S10 se numeste “Infinity-O” si nu discutam despre ceva cu adevarat nou. La ora actuala, au fost lansate mai multe telefoane cu un astfel de design, Galaxy A8s a fost chiar primul din lume cu “display perforat”.

galaxy a8s samsung galaxy s10

Avand in vedere ca tehnologia deja exista si este folosita pe telefoanele mobile, putem crede ca tot ce trebuie sa mai faca cei de la Samsung, este sa adauge inca un senzor foto acolo. Astfel, se naste tipul de ecran pe care-l vedem in clipul de mai jos:

Samsung Galaxy S10

View this post on Instagram

Galaxy S10

A post shared by Samsungist (@samsungist) on

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here