Connect with us

Sony nu lanseaza multe telefoane intr-un singur an, chiar observ ca sunt din ce in ce mai putine! Dar si cand le lanseaza pe cele flagship, se remarca in mod clar o diferenta in raport cu cele ale concurentei. Cu toate ca este un nume mare de tot in domeniul produselor electronice, parca nu vor sa apese mai tare pe pedala de acceleratie.

Sunt convins ca au forta, bani si tot ce le trebuie pentru a ne prezenta telefoane mobile care sa concureze cu orice model de pe piata. In schimb, Sony alege sa nu o faca si cred ca noul Xperia 1 V seamana mult de tot cu orice alt flagship lansat de ei in ultimii ani.

Acest nou telefon va fi puternic si va vedea lumina zilei in data de 11 mai 2023, vedem si noi acum o serie de imagini si ne dam seama ca este un smartphone unic pe piata, conservator si fara a impresiona la nivel de design.

xperia 1 v

Camere foto asezate frumos in coltul din stanga, o forma alungita si un display ce pare tot clasic, cu partea de sis si mai jos de dimensiuni mai mari, pare ca senzorul de selfie este deasupra ecranului, o alegere pe care producatorii o faceau acum cativa ani.

De ce face Sony toate astea? Compania japoneza poate prefera sa pastreze o identitate vizuala distincta si sa se concentreze pe aspecte functionale, in loc sa adopte tendintele estetice curente. Si cel putin in materie de camere foto si de aplicatia dedicata, telefoanele lor sunt complexe, cu multe setari, moduri si optiuni, ceva unic pe piata.

sony telefon xperia 2023

Sony ar putea sa aloce mai putine resurse pentru design in comparatie cu concurentii sai, ar putea fi o strategie intentionata de a se concentra pe calitatea componentelor si pe optimizarea performantei, in detrimentul aspectului estetic.

Si nu in ultimul rand, perceptia asupra designului telefoanelor Sony poate fi subiectiva. Ceea ce unii utilizatori pot considera ca fiind mai putin atractiv sau avand un aspect mai vechi, altii ar putea aprecia. Bazandu-ne pe cele mai recente relatari, Xperia 1V va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 si 3 camere principale. 2 de 12 MP si una de 48MP.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!