Acasă Stiri despre telefoane

Primul TOP 10 Antutu din 2019, Huawei pierde pozitia de lider

1

Primul TOP 10 Antutu din 2019, Huawei pierde pozitia de lider si trebuie sa retinem ca desi topul a fost comunicat la inceput de 2019, el se refera la cele mai bune 10 telefoane aferente lunii decembrie, 2019. Alte articole de acest gen ce fac referire la topul AnTuTu, gasiti AICI.

Desi multi nu dau doi bani pe astfel de teste sintetice, ele reflecta oarecum adevaratele performante ale telefoanelor mobile. De-a lungul anilor, au fost cativa producatori care au fost prinsi ca triseaza in acest test. Si o faceau prin modificarea unor fisiere in sistemul de operare Android. Cand utilizatorul instala AnTuTu si incepea sa ruleze testul, telefonul simtea asta si prin diferite metode, reusea sa obtina un punctaj mai mare fata de cel real.

Revenind la primul TOP 10 Antutu din 2019, observam ca fata de luna precedenta, avem un nou loc 1. In continuare, telefoanele Samsung lipsesc si nu exista niciun model printre primele 10 pozitii.

ZTE Nubia Red Magic Mars este acum pe prima pozitie, 320464 puncte. Retineti ca aceste valori sunt cele medii si colectate de-a lungul unei luni. Sunt cazuri particulare in care un anumit model, poate obtine un punctaj mai mare.

Acest telefon ZTE a fost lansat in luna noiembrie (2018) si are procesor Snapdragon 845, memoria RAM ajunge pana la 10GB si probabil ca fix acest aspect a contat cel mai mult. Interesant este ca vedem si un telefon Honor in acest top. Este vorba despre cel de pe locul 3, modelul Honor V20. A fost anuntat la fnalul anului trecut si este dotat cu HiSilicon Kirin 980, procesorul de top al celor de la Huawei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.