Connect with us

Stiri despre telefoane

Primul TOP 10 Antutu din 2019, Huawei pierde pozitia de lider

Published

on

Primul TOP 10 Antutu din 2019, Huawei pierde pozitia de lider si trebuie sa retinem ca desi topul a fost comunicat la inceput de 2019, el se refera la cele mai bune 10 telefoane aferente lunii decembrie, 2019. Alte articole de acest gen ce fac referire la topul AnTuTu, gasiti AICI.

Primul TOP 10 Antutu din 2019, Huawei pierde pozitia de lider

Desi multi nu dau doi bani pe astfel de teste sintetice, ele reflecta oarecum adevaratele performante ale telefoanelor mobile. De-a lungul anilor, au fost cativa producatori care au fost prinsi ca triseaza in acest test. Si o faceau prin modificarea unor fisiere in sistemul de operare Android. Cand utilizatorul instala AnTuTu si incepea sa ruleze testul, telefonul simtea asta si prin diferite metode, reusea sa obtina un punctaj mai mare fata de cel real.

Revenind la primul TOP 10 Antutu din 2019, observam ca fata de luna precedenta, avem un nou loc 1. In continuare, telefoanele Samsung lipsesc si nu exista niciun model printre primele 10 pozitii.

Advertisement

Primul TOP 10 Antutu din 2019, Huawei pierde pozitia de lider

ZTE Nubia Red Magic Mars este acum pe prima pozitie, 320464 puncte. Retineti ca aceste valori sunt cele medii si colectate de-a lungul unei luni. Sunt cazuri particulare in care un anumit model, poate obtine un punctaj mai mare.

Acest telefon ZTE a fost lansat in luna noiembrie (2018) si are procesor Snapdragon 845, memoria RAM ajunge pana la 10GB si probabil ca fix acest aspect a contat cel mai mult. Interesant este ca vedem si un telefon Honor in acest top. Este vorba despre cel de pe locul 3, modelul Honor V20. A fost anuntat la fnalul anului trecut si este dotat cu HiSilicon Kirin 980, procesorul de top al celor de la Huawei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Adi

    ianuarie 2, 2019 at 18:37

    Din pacate nu e pe primul loc ZTE Nubia ci Lenovo Z5 Pro GT 368. 480 si depaseste iphone XS

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des