Acasă Stiri despre telefoane Principalele caracteristici ale noului Android M

Principalele caracteristici ale noului Android M

2

Principalele caracteristici ale noului Android M – Android M a fost dezvaluit oficial si in premiera in data de 28 mai 2015 in cadrul evenimentului Google I/O, data la care a fost lansata si versiunea developer preview pentru modelele Nexus 6 si Nexus 5 si tableta Nexus 9 iar de curand – 9 iulie 2015 a fost lansata versiunea Android M developer preview 2 pentru Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 si pentru Nexus Player.

Android Wear, suport USB Type-C pentru telefoane, suport nativ  pentru senzor de amprente, Android Pay – serviciu de plati pentru care utilizatorii vor putea folosi amprenta , Google Now on Tap ce iti ofera informatii rapide fara a necesita o comanda, Google Photos, App Permissions – utilizatorii telefonului vor putea alege singuri informațiile la care vor oferi acces aplicațiilor, acces offline la Google Maps si YouTube, posibilitatea de afisare a ecranului de start în modul landscape. Cei de la Google ne asigura ca bateria telefonului va tine cu pana la 15% mai mult fata de acelasi dispozitiv ce ruleaza Lollipop gratie Android M Doze, functie integrata Hot Spot 2 cu suport pentru benzile 2.4 GHz si 5 GHz, manager nou pentru memoria RAM dar si suport integrat pentru dispozitivele de tip MIDI (interfata digitala pentru instrumente muzicale).

erq

Toate acestea sunt numai cateva dintre caracteristicile noii versiuni Android M – pe viitor urmeaza sa-l vedem si in actiune in varianta finala. In clipul de mai jos vedeti un review pentru versiunea Developer Preview 2 ce ruleaza pe un Nexus 6.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=NcleauBdCMs[/wpsm_video]

 

df

ty

fg6y

876ytr

eswe

drtf

credit foto

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.