Acasă Stiri Android Si Noutati 16GB RAM pe ASUS ZenFone 7 si Snapdragon 865

16GB RAM pe ASUS ZenFone 7 si Snapdragon 865

0

ASUS ZenFone 7 face o vizita prin Geekbench 5, ocazie cu care ne puteam da seama cam cat de puternic va fi acest nou telefon mobil. In testul acesta, apare denumirea “Asus ZF” si de aici tragem concluzia ca ar fi vorba despre noul ZenFone.

Ar cam fi si timpul pentru un flagship Asus, generatia precedenta a fost destul de apreciata. Procesor de top si preturi accesibile, destul de mult fata de concurenta.

In materie de telefoane mobile, nu prea am mai auzit despre cei de la Asus, sau oricum, nimic notabil sau care sa ne fi atras atentia in mod deosebit. Nici nu cred ca se concentreaza prea mult pe terminalele mobile, altele sunt domeniile la care exceleaza.

ASUS ZenFone 7 – Geekbench 5

Detalii vedem in captura de mai jos, inclusiv cateva specificatii tehnice, dar si scorurile in testele single si multi-core. Daca ar fi asa si telefonul ar avea procesor SD865 + 16GB de memorie RAM, punctajele sunt demne de locul 1.

La ora actuala (iunie 2020), in Geekbench 5, pe primul loc este OnePlus 8 cu 905p, respectiv 3320 p.

Sistemul de operare va fi un Android 10 si cei 16GB RAM sunt cam in plus acolo. Nu cred ca exista la ora actuala o apricatie sau vreun proces care sa consume aceasta cantitate de RAM.

Dar producatorii trebuie sa ne impresioneze cu ceva, chiar daca este vorba numai despre marketing. Nu este exclus sa nu fie vorba despre ASUS ZenFone 7 in versiunea standard, posibil sa fie o varianta de top sau una exclusivista!

Nu trebuie sa uitam de ASUS Rog Phone 3, acesta a primit deja certificarile si la fel, este echipat cu 16GB memorie RAM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here