Connect with us

Descarcare software si tutoriale update pentru televizoarele Allview – Este o pagina intreaga cu astfel de unelte pe care o pune la dispozitie chiar compania si cred ca procedeaza bine facand asa. In acest mod, ei pun la dispozitie clientului o serie intreaga de softuri pentru o parte a produselor pe care le comercializeaza.

Pe langa softurile televizoarelor, pagina respectiva include si o serie de fisiere pentru telefoanele mobile sau tablete cu Android. Nu stiu exact daca este vorba despre actualizari in cazul televizoarelor sau a altor produse, fiecare poate verifica versiunea actuala a sistemului de operare si apoi o poate confrunta cu cea din tabel.

Interesant este ca acest tabel ofera si informatii legate de disponibilitatea pieselor de schimb, data productiei, dar si perioada in care Allview ofera suport pentru produsele respective. Fiecare produs are asociat cate un link de download pentru software, dar si pentru tutorial. Pagina respectiva este aici.

Descarcare software si tutoriale update pentru televizoarele Allview

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!