Acasă Stiri despre telefoane

Descarcare software si tutoriale update pentru televizoarele Allview

0

Descarcare software si tutoriale update pentru televizoarele Allview – Este o pagina intreaga cu astfel de unelte pe care o pune la dispozitie chiar compania si cred ca procedeaza bine facand asa. In acest mod, ei pun la dispozitie clientului o serie intreaga de softuri pentru o parte a produselor pe care le comercializeaza.

Pe langa softurile televizoarelor, pagina respectiva include si o serie de fisiere pentru telefoanele mobile sau tablete cu Android. Nu stiu exact daca este vorba despre actualizari in cazul televizoarelor sau a altor produse, fiecare poate verifica versiunea actuala a sistemului de operare si apoi o poate confrunta cu cea din tabel.

Interesant este ca acest tabel ofera si informatii legate de disponibilitatea pieselor de schimb, data productiei, dar si perioada in care Allview ofera suport pentru produsele respective. Fiecare produs are asociat cate un link de download pentru software, dar si pentru tutorial. Pagina respectiva este aici.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Update televizor Allview
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
descarcare-software-si-tutoriale-update-pentru-televizoarele-allviewDescarcare software si tutoriale update pentru televizoarele Allview - Este o pagina intreaga cu astfel de unelte pe care o pune la dispozitie chiar compania si cred ca procedeaza bine facand asa. In acest mod, ei pun la dispozitie clientului o serie intreaga de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.