Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme GT Neo 3 150W in versiunea Thunder Limited Edition

Published

on

Realme GT Neo 3 150W in versiunea Thunder Limited Edition, noua varianta ce va putea fi cumparata incepand cu data de 13 iulie 2022. Nu va grabiti sa-l cautati in Romania, la noi gasim in oferta unor magazine numai varianta standard. Spre exemplu, itgalaxy.ro vinde modelul cu 12GB RAM la un pret de 3162 lei.

Dar oricum, exista multe variante ale acestui smartphone, inclusiv una care suporta incarcare ultra rapida, 50% in numai 5 minute (150W). Aceasta este si cea care primeste micul update, macar cu numele. Nu este prima data cand Realme procedeaza asa, un mic refresh de imagine s-a mai intamplat prin Naruto Edition.

realme thor

Realme are un parteneriat cu cei de la Marvel Entertainment, asta se traduce prin varianta Thunder Limited Edition. Telefonul nu au are specificatii in plus sau in minus, totul tine de segmentul caruia i se adreseaza. Utilizatorul va vedea o serie de imagini de fundal dedicate si-l va primi intr-un ambalaj deosebit, premium.

Advertisement

Realme Thunder Limited Edition

In plus, exista in cutie si carduri personalizate, cateva autocolante, medalii și un pin pentru sertarul cartelelor SIM, toate inspirate din film. Vestea buna este ca pretul ramane neschimbat, telefonul fiind se pare destinat numai pietei din India. In materie de specificatii, ramane procesorul Dimensity 8100 de la MediaTEK, ecranul AMOLED FHD+ cu rata de refresh de 120Hz.

Suntem bucurosi sa colaboram cu Marvel Studios pentru Realme GT NEO 3 150W, care este creat ținand cont de nevoile consumatorilor tineri, dinamici și vibranti din India. Realme, un brand centrat pe consumator, cu o atitudine indrazneata in întreaga lume și  adorat de tineri. GT NEO 3 150W, reflecta spiritul aventurii, vitezei și puterii nelimitate. Aceasta colaborare este un alt pas spre angajamentul nostru de a oferi o experienta unica utilizatorilor nostri.” Madhav Sheth, CEO – Realme India

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171