Connect with us

Telefoane mobile noi

Realme GT Neo 6 cu Snapdragon 8 Gen 2 si pret incredibil de mic

Published

on

Realme GT Neo 6 cu Snapdragon 8 Gen 2 si pret incredibil de mic

Realme se pregateste sa lanseze Realme GT 5 Pro in noiembrie sau decembrie in China, un telefon mobil care va include cel mai recent procesor de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3.

Pe langa acesta, exista zvonuri conform carora viitoarele telefoane flagship accesibile vor beneficia de procesorul Snapdragon 8 Gen 2. Printre acestea se numara Redmi K70, Honor 100 Pro, iQOO Neo 9 Pro si OnePlus Ace 3 / 12R.

Potrivit unor informatii neoficiale provenite din China, Realme GT Neo 6 ar urma sa fie echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2. Exista speculatii ca ar putea exista o versiune a acestui procesor cu frecventa redusa, insa nu este clar daca modelul GT Neo 6 va include varianta standard sau cea modificata.

Advertisement

Informatiile mai arata ca GT Neo 6 va avea un sasiu metalic si un pret de aproximativ 275 dolari, adica etrem de mic pentru procesorul anuntat. Insa, in afara de aceste detalii, nu exista informatii suplimentare despre specificatiile tehnice ale dispozitivului.

Reamintim ca Realme GT Neo 5 a fost lansat in februarie 2023 in China, astfel ca este de asteptat ca urmatorul model, GT Neo 6, sa fie prezentat in jurul aceleiasi perioade in anul urmator.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des