Connect with us

Tutoriale telefon

Ce sa faci daca iti apar peste tot reclame in telefon

Published

on

De cateva zile, la o perioada de cateva minute si cand iti era lumea mai draga, eram “bombardat” de reclame direct pe pagina principala a telefonului, adica in launcher. Practic, cum deblocam telefonul, apareau pe tot ecranul si pentru a le inchide, trebuia sa apas iconita “x”.

Reclamele apareau si cand foloseam telefonul, la un anumit interval de timp, destul de stresant mai ales ca nu este normal sa se intample asta si vrei ca telefonul sa fie cat mai “clean” si sa-l stii in siguranta.

Totul a inceput de cand cel mic a prins telefonul si rapid, a instalat cateva jocuri. Observand problema, m-am gandit ca ele sunt vinovate dar reclamele apareau si dupa ce am dezinstalat absolut tot ce credeam eu ca a instalat el.

Advertisement

Problema a continuat sa apara cu toate ca pe telefon erau numai aplicatiile pe care le aveam eu instalate, toate sigure si nimic aiurea. Le vedeti si voi mai jos, practic asa arata telefonul meu:

Ce sa faci daca iti apar peste tot reclame in telefon – cum scapi de ele

Am cautat printre aplicatii sa vad poate mai este ceva ciudat, insa nimic, chiar am vrut sa dau o resetare generala dar asta insemna un mare balamuc… Mi-a venit totusi ideea sa intru si in setari, in meniul de aplicatii mai exact.

Reclame pe telefon

Acolo am descoperit “buba”, 3 aplicatii rulau in fundal si erau instalate cu toate ca ele nu apareau in meniul principal, practic nu puteau fi accesate. Mai grav este ca ele rulau in fundal si consumau automat si resurse, plus ca ma “bombardau” cu reclame.

Advertisement

Mai jos vedeti o captura de ecran facuta pe telefon, una dintre reclamele care rula pe telefon cand iti era lumea mai draga:

Si acum, iata ce am gasit in meniul de aplicatii din setarile telefonului:

Hovercraft Racer, aplicatia vinovata ce statea ascunsa si rula in fundal. Am scapat de ea rapid si automat, am rezolvat si problema. Daca aveti si voi o astfel de problema sau daca va veti confrunta cu asa ceva, stiti acum unde sa cautati.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
42 Comments

42 Comments

  1. Anonim

    octombrie 23, 2018 at 13:36

    Asa am patit eu cu Leagoo M5, in aplicatii aveam de 2 ori Settings si inca o aplicatie. Problema era ca le dezinstalam si apareau la loc.
    Apoi am dat o cautare si am gasit intr-un folder ascuns 2 apkuri, le-am sters de acolo si tot apareau. Singura metoda a fost cu TWRP custom recovery sa setez folderul respectiv la “read only”.

  2. Petrea Gabriel

    februarie 20, 2019 at 03:34

    Salut! Am fost si eu bombardat cu reclame. Am dezinstalat Mozilla, am sters jocurile mai noi. Eram la un pas sa dau setarile din fabrica. Doar ca aveam multa munca in privinta pozelor si a muzicii, plus aplicatiile. Am zis totusi sa mai caut o solutie pe google. Si am dat de tine. Multumesc mult! Intr-adevar, dupa ce am dat scoll la aplicatii, aveam la urma de tot 4 chestii instalate. Nu aveau un nume. Doar erau acolo instalate, ca sa imi chinuiasca sufletul. Le-am dezinstalat si pot dormi linistit. Multumesc inca o data! Sper sa fie de ajutor si pentru altii care vor intampina aceasta problema! Ma saturasem de starea aceea nasoala data de reclame. Sanatate multa!

    • Cornel

      decembrie 30, 2019 at 09:15

      Cum dau scoll

  3. gogu

    februarie 24, 2019 at 16:08

    Aici e singurl loc unde am găsit cu adevarat rezolvarea. Mulţumesc foarte mult. Mai am doi prieteni cu aceeaşi problemă. Acum au rezolvat-o şi ei şi sunt foarte mulţumiţi. O voi recomanda cât de mult pot.

  4. Mihai

    martie 10, 2019 at 10:35

    Salut.
    Aceiasi problema am si eu la un samsung galaxy s8+ NU DATI RESETARE DE FABRICA eu am da si dupa cateva zile incep iar sa apara. Am tot cautat soluti sper ca aceasta sa mi fie de folos.

    • Andrei

      ianuarie 6, 2020 at 22:09

      Salut cum trebuie procedat?

  5. Spinu7

    martie 12, 2019 at 14:38

    Rezolvat. Multumesc

    • Alexandru+daniel

      aprilie 1, 2019 at 01:33

      Cum ai rezolvat

  6. Alexandru daniel

    aprilie 1, 2019 at 01:33

    La fel patesc si eu, la samsung j4+, cand imi e lumea mai draga imi apare o reclama, si cand deblochez telefonul imi are direct in launcher… cum fac sa scap si eu de ele, imi puteti da niste indicatii

    • caprar corina

      ianuarie 3, 2020 at 23:09

      cum sa scap de reclame?

      • Anonim

        ianuarie 4, 2020 at 23:33

        La setări,întreținere dispozitiv,la baterie-stocare-ram-securitate,te duci la stocare și ram,și cureți dispozitivul.Așa am făcut,și după aceea,ok !
        Îmi apăreau reclame și când eram în apel !
        Am scăpat de ele.

        • Vali

          ianuarie 4, 2020 at 23:39

          Mulțumesc,Cosmin !

      • Vali

        ianuarie 4, 2020 at 23:34

        La setări,întreținere dispozitiv,la baterie-stocare-ram-securitate,te duci la stocare și ram,și cureți dispozitivul.Așa am făcut,și după aceea,ok !
        Îmi apăreau reclame și când eram în apel !
        Am scăpat de ele.

  7. Ańńe ❤

    aprilie 3, 2019 at 14:47

    A mers multumesc frumos ❤❤❤

  8. Radu mihai

    aprilie 18, 2019 at 21:59

    Iti multumesc foarte mult ❤, insfarsit am scapat de aplicatia deranjanta ce se afla in telefonul meu si ghici ce, aplicatia nici nu avea poza sau nume macar decat ca imi ocupa 23 de mb degeaba, inca odata mersi mult ?

  9. Anonim

    aprilie 22, 2019 at 21:26

    Salut, pe lista de aplicatii cu reclame se poate adauga si HEALTH FIT

  10. Cerasela

    aprilie 25, 2019 at 09:48

    Am rezolvat prin “pieptanarea” listei de aplicatii. Dar nu fusese suficienta dezinstalarea aplicatiilor suspecte. Am accesat “Fortare oprire” si de-abia acum am scapat de reclamele agresive. Multumesc!

  11. Ned

    mai 5, 2019 at 15:05

    Si cum naiba imi dau seama care aplicatie este suspecta ??,,,eu am dezinstalat tot ce insemna jocuri si nimic

  12. Andrei

    mai 7, 2019 at 17:22

    Bună ziua Cosmine vreau ca să-ți mulțumesc pentru sfat num mai suportăm reclamele chiar si peste apeluri in desfășurare imi intrau dar af făcut cum ne-ai recomandat si functioneaza.Multumesc

    • Cosmin

      mai 7, 2019 at 20:07

      Cu placere 😉

    • Ionela

      mai 9, 2019 at 19:33

      Buna Andrei cum ai scapat de reclame pana la urma ca mia invadat si mie telefonul

    • Mariana

      mai 24, 2019 at 06:34

      Multumiri Cosmin, de mare ajutor indrumarea, atat din partea ta, cat si din partea celorlalti trecuti prin aceasta situatie, multe multumiri !!!

  13. Anonim

    mai 15, 2019 at 15:26

    Eu am avut problema asta la Samsung A6 am descarcat o aplicatie care mi aparea ca reclama voiam s o testez ca asa am vrut eu si azi au inceput reclamele eu stersesem aplicatia in aceeasi zi in care am descarcat o apoi am cauta pe google si am gasit solutia am intrat in setari si am vazut ca nu era stearsa de acolo am sterso si dupa nici o reclama.a fost aproape ca solutia de mai sus de total
    Ser ca v am fost de folos

    • Anonim

      septembrie 14, 2019 at 14:47

      La telefonul meu (HTC), reclamele veneau prin Chrome, am oprit Google Chrome și coșmarul s-a oprit.

  14. Anonim

    iunie 5, 2019 at 17:43

    Rog ajutorul pt dezactivarea reclamelor pe ecranul telefonului

  15. Anonim

    iunie 13, 2019 at 12:40

    Salut si multumesc. La mine a fost de la VIDEO EDITI

  16. Anonim

    iunie 22, 2019 at 06:37

    Buna tuturor reclamele pe telefonul mamei erau un cosmar pentru ea ori de câte ori lua telefonul pentru a suna pe cineva sau sa se uite la wassap sau facebook , si cel mai rau daca intra un apel telefonic habar n aveam cine suna deoarece o aplicatie numita FACEBOOK SERVICES ii bombarda telefonul constant cu reclamé pe care pâna reuseai sa le inchizi pe toate era o adevarata lupta…mereu ma redirectionau pe Facebook la página lor Facebook Network SERVICES sau ceva de genul ..imposibil de sters i am dat block , am denuntat o ca spam , hartuire etc ….nimic , pina cind am luat telefonul in mina si am parcurs lista cu aplicatiile si am descoperit o , vreau sa precizez faptul ca am dezactivat o deoarece nu mi permitea dezintalarea ei ; am cautat o la aplicatii a 2 zi si nici urma de ea. Cosmarul reclamelor a luat sfârsit… Aceasta aplicatie are acelasi simbol rotund ca fcbk doar ca este de culoare albastru inchis cu franjuri argintii. Sper ca experienta noastra sa fie de ajutor si altora.

  17. Stelyna

    iunie 27, 2019 at 22:09

    Mersi mult de sfat. Am scapat definitiv de reclame.

  18. Lica

    august 9, 2019 at 18:21

    Salut . Aceiași problema o am si eu . Dar nu am inteles cum scap de ele. Am de instalat toate jocurile si nimic

  19. Baicu Laurentiu

    august 13, 2019 at 08:31

    Multumesc pentru invațatură, am scapat de problemă ?

  20. Anonim

    septembrie 18, 2019 at 08:41

    Eu am sters aplicația ascunsă dar tot îmi apar reclame

  21. Madalina

    septembrie 18, 2019 at 08:43

    Am sters aplicația ascunsă dar tot imi apara reclame

  22. Anonim

    octombrie 2, 2019 at 21:22

    Frate ești tare

  23. Jan

    octombrie 20, 2019 at 17:50

    Salutare.eu am puține aplicații cave telefon nou.In lista nu găsesc nici una dubioasă dar totuși reclame îmi apar cum deblochez telefonul.Aveti vreo idee??

  24. Bogdan

    noiembrie 4, 2019 at 15:18

    Salut. Eu am un Huawei cumpărat din magazin. Problema este ca mi lau dat pe acela din prezentarea de pe raft și are o reclama continua. Nu am scăpat nici cu resetare. Ce pot face? Ms

  25. Anonim

    noiembrie 5, 2019 at 18:17

    Și eu am reclamele si am incercat sa fac ca tine si nu gasesc aplicația

  26. Jean Trcă

    noiembrie 10, 2019 at 00:32

    Mulțumesc ,a fost de.mare ajutor ! ☺️

  27. Jean Trașcă

    noiembrie 10, 2019 at 00:33

    Mulțumesc ,

    A fost se mare ajutor !

  28. Marina

    noiembrie 17, 2019 at 06:31

    Mulțumesc frumos Cosmine, m ai salvat! ?

  29. Ruben

    ianuarie 28, 2020 at 23:17

    multumesc pentru sfat ! mai ajutat f mult!

  30. Catalin

    martie 2, 2022 at 00:52

    Vā mulţumesc multtttt pentru ajutor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des