baterie

Nou! Allview Soul X5 Style este anuntat oficial, display cu notch

Nou! Allview Soul X5 Style este anuntat oficial, display cu notch

Allview Soul X5 Style va fi viitorul smartphone al acestei companii, sau cel putin un nou model din gama X5. Pana acum, au lansat deja modelele Soul X5, Soul X5 PRO sau Soul X5 Mini. Probabil, ca performante va fi langa modelul Mini dar acest “Style” din denumirea telefonului ne duce cu gandul si la o mai mare atentia asupra aspectului.

Nu ca restul ar fi urate, insa poate fi mai subtire si mai elegant, cel putin asa imi dau seama din prima imagine de tip teaser. Imaginea este insotita si de fraza ” Contureaza-ti personalitatea! Soul X5 Style imbina perfect un design armonios si o autonomie care iti ofera o doza optima de energie.”

Ne dam seama rapid ca Allview Soul X5 Style ar putea fi un telefon cu o baterie de mare capacitate sau ma rog, in jur de 3000 mAh sau peste.

Observam si alte detalii. Un display cu notch si margini laterale destul de inguste, o silueta subtire si cel mai probabil o carcasa metalica. In partea de jos nu apare un jack audio de 3.5mm, sa ne rugam ca el sa existe si sa fie amplasat pe latura de sus.

Cel mai probabil, discutam despre un procesor Mediatek si posibil unul de generatie noua. Helio P22 sau A22, primul are 8 nuclee si A22 4 nuclee.

Iata si imaginea cu Allview Soul X5 Style:

Nou! Allview Soul X5 Style este anuntat oficial, display cu notch