Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Bard va fi redenumit Gemini: așteptăm și o aplicație Android

Published

on

Google se pregătește să transforme Bard, chatbot-ul său bazat pe inteligență artificială, printr-un rebranding în Gemini, adăugând noi funcționalități și lansând o aplicație Android dedicată împreună cu un nivel de abonament plătit, Gemini Advanced.

Anunțul vine după integrarea recentă a Gemini Pro și adăugarea suportului pentru crearea de imagini prin AI în Bard.

Rebranding-ul în Gemini care reflectă numele modelului de învățare a limbajului ce stă la baza asistentului AI, se așteaptă să fie oficializat pe 7 februarie.

Advertisement

Vor fi disponibile mai multe versiuni de Gemini

Google Bard va fi redenumit Gemini

Google Bard va fi redenumit Gemini

Utilizatorii vor avea acces la trei variante ale modelului: Nano, Pro și Ultra, fiecare oferind un set diferit de capabilități. Gemini Pro, de exemplu, a fost deja integrat global, permițând generarea de imagini din prompturi textuale.

Modificări, inclusiv tranziția de la Bard la Gemini, sunt programate pentru 7 februarie.

Pe lângă schimbarea de nume, Google plănuiește introducerea Gemini Advanced, un abonament plătit ce va oferi acces la modelul AI cel mai avansat, Gemini Ultra. Abordarea urmează modelul OpenAI, care oferă acces gratuit la ChatGPT și un nivel plătit pentru ChatGPT Plus.

Aplicația Gemini va fi integrată cu alte servicii Google, inclusiv YouTube, Gmail și Maps, permițând utilizatorilor să interacționeze folosind voce, text și imagini.

Advertisement

Inițial, va fi lansată în limba engleză, exclusiv în Statele Unite, urmând ca ulterior să fie disponibilă și în alte limbi, precum japoneză și coreeană, extinzându-se la nivel global. Utilizatorii de pe platforma iOS (inclusiv telefoanele iPhone sau tabletele iPad) vor accesa funcționalitățile Gemini prin intermediul aplicației Google

O aplicație Android dedicată pentru Gemini va ușura accesul la aceste tehnologii AI, oferind integrare cu alte servicii Google și posibilități de interacțiune prin voce, text și imagini.

Inițial, va fi disponibilă în limba engleză și în SUA, urmând să fie extinsă pentru a include alte limbi și regiuni.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des