Connect with us

Stiri despre telefoane

Redmi K70 Ultra: ce știm înainte de lansare

Published

on

Xiaomi se pregătește să lanseze un nou model din seria Redmi, și anume Redmi K70 Ultra. Acest model a apărut recent în baza de date Geekbench, oferindu-ne o privire detaliată asupra specificațiilor sale înainte de lansarea oficială programată pentru luna iulie.

Parteneriatul dintre Xiaomi și MediaTek continuă, iar noul smartphone va beneficia de un chipset MediaTek de ultimă generație.

Conform informațiilor disponibile pe Geekbench, Redmi K70 Ultra va fi echipat cu un chipset octa-core MediaTek Dimensity 9300+, realizat pe un proces de fabricație de 4nm de către TSMC. Peste 2 milioane puncte în AnTuTu, destul de furios acest procesor!

Advertisement

Include un nucleu Cortex-X4 la 3,4 GHz, trei nuclee Cortex-X4 la 2,85 GHz și patru nuclee Cortex-A720 la 2,0 GHz. Această configurare promite performanțe excelente, iar testele Geekbench confirmă acest lucru, cu 2218 puncte în single-core și 7457 puncte în multi-core.

Pe partea grafică, telefonul va folosi un GPU Mali-G720-Immortalis MC12, perfect pentru jocuri și aplicații multimedia de înaltă calitate.

Redmi K70 Ultra va oferi 16GB de RAM în varianta standard, cu opțiuni extinse până la 24GB de RAM și 1TB de stocare internă.

Advertisement

Un alt aspect important confirmat de Wang Teng, Manager General al Redmi, este certificarea IP68 pentru rezistență la praf și apă.

Telefonul va putea rezista la imersiuni în apă dulce de până la 30 de minute la o adâncime de 1,5 metri. Certificarea 3C a dezvăluit că Redmi K70 Ultra va suporta încărcarea rapidă de 120W.

Deși Redmi K70 Ultra nu va fi vândut în afara Chinei, există posibilitatea ca acesta să servească drept bază pentru viitorul Xiaomi 14T Pro. Dacă istoria se repetă, cum a fost cazul cu K60 Ultra și Xiaomi 13T Pro, am putea vedea specificațiile avansate ale Redmi K70 Ultra adaptate pentru piețele internaționale.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des