Acasă Stiri despre telefoane

Samsung “doneaza” 300 de telefoane si romanii chiar cred asta

3

Cred ca este o pagina facuta la misto, de data aceasta nu pare a fi o inselatorie, cel putin nu te duce catre un link unde trebuie sa-ti introduci datele sau sa cumperi diverse prostii pentru a intra in marea extragere.

Interesant este ca sunt mii de romani care cred in aceste povesti si chiar distribuie linistiti aceste pagini false. Si comenteaza asa cum li se cere. Nu este de mirare ca auzi apoi pe la stiri ca au fost inselati, au ramas fara banii din conturi sau datele lor personale au zburat cine stie unde.

Pagina falsa si nou aparuta pe Facebook se numeste S a m s u n g. Prima postare suna fix asa “Pentru a sărbători 36 de ani de la SAMSUNG, donăm 300 de unități din cele mai recente telefoane mobile celor care au plecat și au scris LA MULTI ANI SAMSUNG” înainte de 13 August.,,”

Pare a fi ceva tradus sau scrisa de un agramat. Dar tind sa merg pe prima varianta. Si in acest moment, sunt peste 700 de comentarii cu “La multi ani Samsung”, asta sa va dati seama cati creduli sunt. Toate aceste comentarii sunt recente, ma intreb cate se vor aduna in 24 de ore. Si 1000 de distribuiri?

Dar stati sa vedeti cate comentarii sunt in grupuri! Persoanele distribuie aceasta tampenie pe diverse pagini si acolo sunt alti creduli care comenteaza cu “La multi ani”. Este chiar atat de greu sa te uiti la denumirea paginii, la faptul ca este nou facuta, la pozele postate, la anuntul scris cu “picioarele”?

samsung doneaza

Sunt numai cateva indicii care iti arata ca cineva isi bate joc de tine si te induce in eroare! Pana la urma, cine a mai auzit ca un producator de telefoane sa doneze sute de unitati? Ei nici macar nu fac reduceri de sute de lei, dar sa discutam despre donatii? Chiar nu ne mai trezim odata la realitate?