Connect with us

Stiri despre telefoane

Redmi Note 13R Pro 5G se va alatura seriei deja lansate de Xiaomi

Published

on

Redmi Note 13R Pro 5G se va alatura seriei deja lansate de Xiaomi

Redmi Note 13R Pro 5G se va alatura seriei deja lansate de Xiaomi, adica Note 13, Note 13 PRO si PRO Plus, toate cu conectivitate 5G si deja disponibile in China. Noua versiune ar urma sa fie si cea mai accesibila.

Recent, modelul a primit certificarea 3C in China, un pas esential inainte de lansarea oficiala. Certificarea a confirmat ca Redmi Note 13R Pro 5G va suporta incarcare rapida de 33W, similar cu modelul Redmi Note 13 5G. Certificarea a validat faptul ca dispozitivul va fi compatibil cu retelele 5G.

Desi multe detalii raman inca neconfirmate, putem face o recapitulare a specificatiilor bazate pe informatiile disponibile. Se asteapta ca Redmi Note 13R Pro 5G sa aiba o camera principala de 64MP.

Advertisement

Redmi Note 13R Pro 5G se va alatura seriei deja lansate de Xiaomi

Seria deja lansata include telefoane cu ecran AMOLED de 6.67 inci cu o rata de reimprospatare de 120Hz si o varietate de optiuni de procesare, de la Dimensity 6080 SoC la Snapdragon 7s Gen 2 si Dimensity 7200 Ultra.

In functie de model, ofera de asemenea optiuni de camera care variaza de la 100MP la 200MP si suport pentru incarcare rapida de pana la 120W. Probabil ca noul model va fi cel mai accesibil, nu va avea display curbat, posibil sa fie un IPS LCD.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des