Connect with us

Stiri despre telefoane

WOW! Allview va lansa o masina electrica, Visual EV

Published

on

Visual EV / WOW! Allview va lansa o masina electrica! – Titlul suna incredibil si greu de imaginat. Spun asta deoarece nu ne asteptam la o asemenea veste care sa vina dinspre o companie care se ocupa de telefoane mobile, tablete, televizoare sau alte gadgeturi. Dar bravo lor.

Este un loc proaspat in aceasta nisa si probabil ca au tintit bine. Este vorba chiar despre o masina electrica, avem si un prim teaser. Initial, cand am vazut comunicatul de presa, am crezut ca se refera la ceva accesorii sau la statii electrice pentru incarcare, asa cum ne ofera cei de la iHunt.

Dar nu, in imaginea de prezentare se vede silueta unei masini. Sau farul si partea din fata. Denumirea ar fi de Visual EV, asta deca cu adevarat este vorba despre un autoturism electric. Din fericire, avem si un comunicat de presa, il cititi mai jos.

Advertisement

Visual EV

WOW! Allview va lansa o masina electrica, Visual EV

“Primul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc în data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV SRL. Noul model va fi expus în cadrul showroom-ului Brady Auto Center din București, începând cu data lansării.

Tendinţa de electrificare este tot mai accentuata, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și potențialilor clienți de autovehicule electrice cu modele de mașini sigure, ce oferă un confort sporit datorită opțiunilor integrate și autonomiei crescute, dar și costurilor de mentenanţă cât mai mici. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.”

UPDATE – Aceasta ar fi masina, un Skywell et5

Advertisement

Visual EV pare a fi numele acestei noi companii, nu stiu exact daca asa se va numi si autoturismul, in comunicatul de presa pe care l-am primit nu ni se dau mai multe detalii. Ar putea fi o masinuta electrica mai mica (ceva gen Evolio) sau din contra, una electrica in adevaratul sens al cuvantului, asa cum este Dacia Spring. Ramane sa vedem, mai sunt cateva zile pana in data de 16.12.2021.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des