Acasă Stiri Android Si Noutati Reducerile de 90%…sunt la huse de protectie, cabluri sau incarcatoare

Reducerile de 90%…sunt la huse de protectie, cabluri sau incarcatoare

12

Reducerile de 90%…sunt la huse de protectie, cabluri sau incarcatoare – Mai multe magazine au inceput deja Black Friday 2020, nu mai este un secret. Unele anunta chiar ca vor tine campania pana in data de 4 decembrie, adica foarte mult.

Ceea ce ar fi trebuit sa fie desfasurat pe parcursul unei zile, iata ca se intinde practic pe o durata foarte mare. eMag cred ca va arama esingurul mare magazin cu reduceri mai bune si cu o singura zi.

Nu ar fi exclus ca in anii ce vor urma, aceste campanii de Black Friday sa inceapa in septembrie si sa se termine in decembrie. Asta inseamna ca-si vor pierde din orice farmec si vor reveni campanii banale, fara sens si fara substrat.

Deja au inceput anumiti retaileri sa anunte reduceri de 90%. Titlurile unor stiri iti vor spune asta si te vor atrage sa dai un click. Nu conteaza ca vei fi dezamagit cand vei vedea ca reducerea este la un banal cablu sau la o husa de protectie.

90% inseamna ceva si asa vei fi agatat sa te uiti si la alte produse. Vei sfarsi prin a te umple de nervi, a capata o frustrare si in ultima instanta, va trebui sa cumperi si tu ceva, este pana la urma Black Friday!

Este si cazul celor de la Orange, deja au o pagina intitulata “Mai aproape de tot ce îmi doresc / Black Friday / Ai reduceri de până la 90% exclusiv online, o lună întreagă.

Nu este nicio pacaleala, exista reduceri de 90%. Insa ele sunt puse numai pentru a ne atrage, nu cred ca cineva isi va cumpara numai produsul cu reducerea cea mare, probabil ca mai mult costa livrarea si deranjul.

Care este reducerea fabuloasa de 90%?

Este una chiar de 92% si se aplica pentru o banala husa de Samsung Galaxy A41. Costa sub 5 lei, Orange ne spune ca este redusa de la 50 lei. Este o reducere reala, am cautat husa si pe alte site-uri si costa in jur de 50 lei.

Dar ai fost atras de acest 90% si incepi sa rasfoiesti toata oferta. Asa cum spuneam anterior, trebuie sa cumperi ceva sau macar sa-ti sara in ochi un anumit produs. Nu te astepta sa vezi vreun telefon cu o reducere fantastica.

Orange are un Black Friday 2020 si sunt destul de multe terminale care ne sunt prezentate ca avand un pret redus. Este destul de greu sa faci o comparatie cu alte magazine, ei le vand la abonament.

Abonamentele au reduceri reale, adica nu ai cum sa spui ceva despre asta. Toata oferta lor poate fi consultata AICI.

12 COMENTARII

 1. Au si refuceri considerabile orange. Spre ex am comandat un Orange neva jet 5G ( adica ZTE Axon 10 pro 5G ) cu doar 1028 lei si prelungirea abonamentui in aceleasi conditii. Deci Snapdragon 855, wireless charging, camere de Huawey p30 pro…etc la doar 1000 lei!?
  Iti amintești ca ai prezentat si tu acest model anul trecut cand a fost un flagship ( inca este) si era undeva peste 4000 lei !?
  Acum sper sa nu fie vreunul reconditionat .Oricum imi ofera posibilitatea de retur 30 zile si anulare contract.Altfel nu il comandam
  Deci au si oferte!

 2. Bn, 1028 lei in rate : 140 lei avans + 37 leix 24 luni.
  Eu zic ca mai bine nu se poate. In plus au cea mai buna acoperire 4G si mai noi 5g in zone din ce in ce mai mari

 3. Întotdeauna e reclama de gen, reduceri până la nu de la. Prefer sa iau peste an ceva de gen 10 la sută la tv Samsung sau 25 la sută la laptopuri nu știu de care într-o zi, decat sa aștept black fraier cu preturi umflate și cu stoc minuscul la produse cu reduceri.

 4. Apropo, laptopurile bune nu mai sunt sub 3000. Apar de black fraier sau le-au cumpărat pt lucrul acasă unii, pt telemunca și școala fictivă la distanta?

  • Probabil in conditiile pandemiei cu scoala online au crescut f mult vanzarile. Si am obs asta pt ca din ce in ce mai multi ma cauta pt instalare windows 10 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here