Connect with us

Stiri despre telefoane

Resigilatele dovedesc ca multi nu stiu despre lipsa Google la Huawei

Published

on

Resigilatele dovedesc ca multi nu stiu despre lipsa Google la Huawei – Ma uitam putin in lista de telefoane resigilate de pe eMag si am tras cateva concluzii interesante, unele pe care le puteti citi mai jos.

Cele mai multe telefoane resigilate, nu sunt sub brand Huawei. Samsung detine “trofeul” si din 340 produse disponibile in data de 26.08.2020, 90 sunt sub acest brand.

Urmeaza Huawei cu 60, Xiaomi cu 37 si lista continua aici. Se pare ca cel mai popular telefon resigilat pe care scrie Huawei, este modelul P40 Lite. Nu este nimic iesit din comun, asta nu dovedeste ca telefoanele din gama aceasta ar fi slabe calitativ.

Advertisement

Resigilatele dovedesc ca multi nu stiu despre lipsa Google la Huawei

Dar daca dam click pe produs si ne ducem la sectiunea recenzii, constatam un lucru interesant. Indiferent ca sunt recenzii de 5 stele sau de o stea, majoritatea se leaga de lipsa aplicatiilor Google si a magazinului Google Play.

Ce dovedeste asta? As spune ca este simplu, majoritatea au cumparat telefonul fara sa se informeze inainte, l-au pornit si au constatat ca nu au acces la YouTube, la diverse retele de socializare sau la Google Play!

Probabil din dezamagire, au facut retur, asa cum multi declara. Problema se poate rezolva simplu si fara a pierde garantia, sunt o multime de clipuri pe YouTube care explica destul de clar cum se poate instala Google pe un Huawei P40 Lite!

Advertisement

Dar exista persoane care pur si simplu nu vor sa se complice sau nu se pricep. Asa ajung sa scrie recenzii negative, sa faca retur si sa vedem telefonul la resigilate. Iata si un comentariu negativ, plus unul pozitiv:

L-am cumpărat și returnat a doua zi intact. Mi-am dat seama ca nu vine preinstalat cu Google Play si nu vreau sa ma jos de-a instalatul clandestin cand Huawey este oficial interzis pe Google Play. Nu mai are rost sa dai bani pe telefonul asta cand poti lua alta marca la care totul este ok.”
+Un telefon bun, nu am știut cum niciodata cum e să țină bateria la un telefon 3 zile în cazul în care m-am jucat pe el foarte mult și am stat și cu internetul activat.:))) Un alt plus e ca se încarcă foarte repede, într-o ora e bateria plină și ajuta foarte mult. Singurul minus din punctul meu de vedere, e ca nu are led de notificare, acea luminiță care sa se aprindă și când se încarcă. În rest, e un telefon de nota 10!”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Alin

  august 26, 2020 at 22:02

  In general 90% din review-uri la toate produsele de pe emag (si nu numai) sunt facute de habarnisti .Ei vad doar alb sau negru fara a lua in considerare nuanțe de gri….
  Nici macar nu merita a fi citite pt ca mai rau pot face…

 2. Alex

  august 27, 2020 at 09:34

  Lucrez la un retailer și într-adevăr vin foarte mulți oameni cu P40 Lite la retur, dar și mai mulți aleg să le păstreze, majoritatea persoanelor care folosesc acest telefon sunt oamenii care au nevoie doar de Facebook, Whatsapp și Youtube…
  După o prezentare a aplicației Petal Search o bună parte din oameni aleg să păstreze aceste telefoane, fiind într-adevăr bune pentru prețul lor, camera nu foarte wow dar totuși ai o camera ultra wide, modul de fotografie de noapte destul de bun după părerea mea, bateria excepțională, design ok, ecran imens, stocare suficientă și memoria RAM mai mult decât suficientă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des