Connect with us

Stiri despre telefoane

Respinge Huawei zvonurile false despre 5G pe telefoanele lor?

Published

on

Huawei este in continuare un subiect interesant de urmarit, evolutia acestei companii merita tratata cu mare atentie. Este adevarat ca au renuntat la multe serii de telefoane mobile ce erau in trecut printre cele mai vandute din lume (P Smart este un bun exemplu), la fel de adevarat este ca in continuare, nu poate folosi 5G si nici Google.

Surprinzator totusi cum au reusit sa se descurce fara tehnologia 5G si fara popularele aplicatii preinstalate. De subliniat ca in China nu se pune mare accent pe Google si majoritatea telefoanelor vandute acolo (indiferent de brand) nu ruleaza aplicatiile respective.

Recent, au inceput sa circule o serie de vesti ce pareau imbucuratoare, atat pentru Huawei, dar si pentru noi, utilizatorii finali.

Advertisement

Aceste stiri spuneau ca americanii de la Qualcomm au reluat furnizarea de cipuri 5G catre Huawei. Ca raspuns, Yu Chengdong, Director Executiv si CEO al Grupului de Afaceri pentru Consumatori Huawei, a respins aceste afirmatii, declarand ca sunt stiri false.

In paralel, au inceput sa curga si zvonuri despre varful de gama al companiei, cel asteptat in aceasta toamna. Este vorba despre seria Huawei Mate 60, cea care ar trebui sa fie lansata in luna septembrie. Vedem mai jos o imagine ce ar infatisa unul dintre telefoanele mobile ce fac parte din aceasta serie.

Nu stim daca sursa are ceva informatii clare si in baza lor ar fi putut realiza aceasta randare. Sau poate ca este o imagine “spion” cu acest flagship. Cred ca varianta finala a telefonului nu va diferi cu mult de ceea ce vedem in poza, ma bucur ca in sfarsit scapa de 2 camere de selfie (sau senzor ToF + camera).

Advertisement

Nu cred nici ca pana in toamna se poate schimba ceva in toata “afacerea” asta, adica Huawei sa poata utiliza din nou Google Play Services sau tehnologia 5G. Nici nu stiu ce ar fi mai important acum. 5G sau Google?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des