baterie

Retur Flanco, magazinul extinde perioada la 45 de zile

Retur Flanco, magazinul extinde perioada la 45 de zile

Retur Flanco, magazinul extinde perioada la 45 de zile si cred ca este o modalitate destul de buna de a-si atrage clientela. Stim ca cei de la eMag si-au atras multi clienti fideli tocmai perioadei extinse de retur, probabil ca si cei de la Flanco doresc exact asta.

Acum, eMag se si tine de promisiune si chiar accepta returul in 30 de zile, fara prea multe intrebari, formulare sau piedici. Este important si ca cei de la Flanco sa procedeze exact la fel, cele 45 de zile sa nu fie numai un slogan atractiv. Stim ca perioada legala de retur este de 14 zile, tot ce este peste, putem spune ca este un bonus oferit de magazine.

M-m uitat putin peste regulamentul lor si nu am vazut nimic special sau ceva ce sa-mi atraga atentia in mod particular. Tot ce trebuie sa faci, este sa accesezi contul de client si sa acceseze sectiunea de retur.

Retur Flanco, magazinul extinde perioada la 45 de zile

Serviciul Retur gratuit 45 Zile, un termen de 45 zile calendaristice in care poti sa returnezi ce ai cumparat de la Flanco. Indiferent daca ai cumparat dintr-unul din magazinele noastre sau de pe flanco.ro, ai 45 zile sa te razgandesti. Serviciul Retur gratuit 45 Zile este disponibil atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice. Insa doar titularul facturii sau a bonului fiscal Flanco poate initia returul.