Connect with us

Stiri despre telefoane

Retur Flanco, magazinul extinde perioada la 45 de zile

Published

on

Retur Flanco, magazinul extinde perioada la 45 de zile si cred ca este o modalitate destul de buna de a-si atrage clientela. Stim ca cei de la eMag si-au atras multi clienti fideli tocmai perioadei extinse de retur, probabil ca si cei de la Flanco doresc exact asta.

Acum, eMag se si tine de promisiune si chiar accepta returul in 30 de zile, fara prea multe intrebari, formulare sau piedici. Este important si ca cei de la Flanco sa procedeze exact la fel, cele 45 de zile sa nu fie numai un slogan atractiv. Stim ca perioada legala de retur este de 14 zile, tot ce este peste, putem spune ca este un bonus oferit de magazine.

M-m uitat putin peste regulamentul lor si nu am vazut nimic special sau ceva ce sa-mi atraga atentia in mod particular. Tot ce trebuie sa faci, este sa accesezi contul de client si sa acceseze sectiunea de retur.

Advertisement

Serviciul Retur gratuit 45 Zile, un termen de 45 zile calendaristice in care poti sa returnezi ce ai cumparat de la Flanco. Indiferent daca ai cumparat dintr-unul din magazinele noastre sau de pe flanco.ro, ai 45 zile sa te razgandesti. Serviciul Retur gratuit 45 Zile este disponibil atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice. Insa doar titularul facturii sau a bonului fiscal Flanco poate initia returul.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171