Acasă Stiri despre telefoane

50% in 5 minute, incarcarea Realme UltraDart 150W pe GT Neo3

0

Realme UltraDart 150W, o tehnologie prin care telefoanele mobile se pot incarca aproape cat ai clipi. Mai exact, 50% in numai 5 minute. Producatorul a prezentat un clip video promotional, material care ne arata inclusiv un smartphone care ar urma sa fie lansat in perioada imediat urmatoare. “World’s Fastest Charging Technology”, asa eticheteaza producatorul aceasta tehnologie.

Este vorba despre modelul GT Neo3, acesta ar avea capacitatea de a acumula energie de 50% in numai 5 minute. Tehnologia a fost prezentata deja in cadrul MWC 2020 si nu se opreste la 150W. Modelele de top vor beneficia chiar de UltraDart 200W! Iata clipul promotional Realme:

Mergem si mai departe, clipul de mai jos a aparut astazi pe YouTube si chiar ne lasa sa vedem telefonul (nelansat) in timp ce acumuleaza energie. Ne putem intreba daca nu cumva, chiar aceasta incarcare foarte rapida nu ar scurta mult durata de viata a acumulatorului.

Realme ne spune ca si dupa 1000 de cicluri de incarcare (in jur de 3 ani de utilizare), acumulatorul reuseste sa-si pastreze 80% din caracteristici. GT Neo3 ar urma sa fie si unul dintre primele modele de telefoane dotate cu procesor MediaTEK Dimensity 8100, chipset nou aparut si fabricat pe o tehnologie de 5 nm.

Realme UltraDart 150W

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.