Acasă Aplicatii telefoane Android

Revenim, Module Xposed – Partea a II-a

0

Dupa cum stiti Xposed este un framework pentru telefoane android, nu mai discut despre asta aici, detalii in articol.
Aici aveti prima parte din seria Module Xposed, astazi vom continua cu partea a II-a 😉

Bluetooth ToolKit – Sau cum sa trimiti ce fisiere vrei tu prin bluetooth , aplicatia nu este gratuita , costand 5,47 RON in Google Play. Dupa instalare si activare vom deschide aplicatia, vom selecta din bara laterala o categorie apoi bifam casutele fisierelor pentru care permitem transferul prin Bluetooth.
unnamed Rotation Forcer – aveti aplicatii care ati vrea sa functioneze in landscape dar nu au aceasta optiune? Aceasta aplicatie rezolva problema , porniti-o si va forta landscape-ul in orice aplicatie.

Music2SD – Ok, ati avut vreodata eroarea “nu s-a putut desarca muzica, spatiu insuficient” cand incercati sa descarcati musica cu Google Play Music? Daca da aplicatia aceasta rezola problema, cu ea puteti alege in ce folder doriti sa se descarce muzica din Google Play Music.
71a1a4510219949551404ddd8a4b1fc9_screen_1024x640
Obb on SD – Aveti memorie interna mica, dar un card incapator si gol, dar nu puteti muta fisierele unui joc mare? daca da folositi aceasta aplicatie, puteti muta fisierele OBB din memoria interna pe SD Card pentru a elibera spatiu pentru mai multe aplicatii sau fisiere.

Knock Code – Implementat de LG, knock este o functie pentru deblocarea ecranului prin “ciocanirea” apasarea consecutiva a unor zone pe ecran. Aceasta aplicatie imita acest lucru, doar ca functioneaza doar cu ecranul pornit. Pentru a o folosi , mai intai activati un Model de blocare din setari apoi activati Knock Code. Codul initial este :
1 2
3 4
ljo9TyZlYouTube Background Playback – Ascultati muzica de pe YouTube in background, controlati-o din bara de stare. (Nu functioneaza cu ecranul oprit)
muzica-youtube-fundalAndroid Tunner – O aplicatie toolbox, pentru managementul bateriei, procesorului , aplicatiilor si multe altele, doar cateva functionalitati necesita Xposed
at_welcome_white_square Daca aveti sugestii despre alte module , spuneti-ne in rubrica de comentarii de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.