Review Aplicatia ZEDGE
ZEDGE este o aplicatie creata de siteul cu acelasi nume specializat in personalizarea telefoanelor mobile inca din anul 2003 cand nu aparusera smartphoneurile iar telefoanele aveau sonerii monofonice.
Aplicatia ofera mii de imagini de fundal clasice si live, mii de tonuri de apel dar si jocuri sau pachete de pictograme.
Parctic, aplicatia ofera continut atat de variat incat este comparabila cu un magazin.
Pentru ca aplicatia stie tara in care va aflati, sunetele, imaginile de fundal dar si jocurile afisate sunt defapt cele mai populare din Romania astfel incat veti gasii ringtonuri in limba romana.
1 Review Aplicatia ZEDGE
Sectiunea imaginilor de fundal este organizata pe categorii, astfel incat aveam cele mai recente imagini de fundal, cele mai populare imagini de fundal sau recomandate.
wall Review Aplicatia ZEDGE
Sectiunea suneteleor de fundal este consituita asemena celei de imagini, adica pe categorii, de asemenea puteti sa ascultati tonurile de apel inainte sa le descarcati.
snd Review Aplicatia ZEDGE
La sectiunea Notifications, avem sunete scurte dedicate cum le spune si numele, notificarilor generale sau ale SMS-urilor.
not Review Aplicatia ZEDGE
Sectiunea Jocurilor este foarte interesanta deoarece veti gasii cele mai populare jocuri dar si jocuri noi de calitate, fara acele facaturi pe care le gasiti in mod normal pe Google Play.
jocuri Review Aplicatia ZEDGE

Descarcati gratuit aplicatia si personalizati-va telefonul ! Click aici pentru descarcare !

CITESTE SI:  Files GO, aplicatie super utila dezvoltata de Google

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord