Aplicatia Ziare.com – Stiri Instant Pe Telefon
Aceasta aplicatie este preferata mea in materie de stiri pe mobil si am sa va explic de ce sustin asta.
Practic aplicatia Ziare.com este un agregator de stiri care preia cele mai bune stiri de pe toate siteurile si ziarele online din Romania, in plus aplicatia aduce cele mai noi stiri in modul Braking News si sunt afisate direct in bara de notificare.
Aplicatia va lasa sa o customizati si sa alegeti ce tipuri de stiri doriti sa primiti sau din ce regiune in plus puteti sa selectati marimea fontului pentru a ajuta petsoanele cu probleme de vedere sau daca displayul telefonului este prea mic

Pe pagina principala a aplicatiei veti vedea titlurile cele mai recente insotite de o imagine si daca atingeti titlul, va fi afisata stirea integrala.
Eu am folosit aplicatia exclusiv pe date si pot sa va spun ca nu consuma excesiv, cu 2 MB puteti citi toate titlurile dintr-o dimineata, inclusiv stirile sportive.
z Aplicatia Ziare.com - Stiri Instant Pe TelefonAplicatia este impartita pe categorii principale si anume: ACTUALITATE, BUSINESS, SPORT si LIFESHOW; ea mai ofera si alte informatii utile cum ar fi meteo, horoscop, curs valutar
Puteti descarca aplicatia Ziare.com gratuit facand click aici !

CITESTE SI:  TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree