baterie

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art”

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art”

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art” – asta inseamna ca nu discutam despre o simpla boxa si atat. Desigur, are si functie audio, insa o multime de alte caracteristici. Am facut un clip video de review destul de lung, l-am atasat si pe el acestui articol.

In clip, vedeti toate functiile boxei Divoom TIVOO, aplicatia dedicata si restul caracteristicilor tehnice. Acest gadget are un design interesant, seamana cu un TV vintage si cred ca-si poate gasi locul pe orice birou sau in oricare alta parte.

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art”

Divoom este o firma importanta in acest domeniu, nu discutam aici despre o boxa de slaba calitate sau cu finisaje indoielnice! De altfel, acum ceva vreme am mai testat tot prin intermedul celor de la smart-product.ro, alte boxe Bluetooth fabricate de catre cei de la Divoom.

Ma refer la Divoom Airbeat 10Divoom Voombox Outdoor 2GDivoom AuraBox si Divoom Voombox Party.

Divoom TIVOO este dotata cu un afisaj 16 x 16 full RGB LED, sunt practic 256 de LED-uri RGB ce pot reproduce absolut orice prin intermediul aplicatiei dedicate. Aplicatia Divoom Smart este una complexa, bine pusa la punct si cu ajutorul ei, boxa Divoom TIVOO prinde viata.

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art”

Pote fi folosita si fara o aplicatie sau fara sa o conectam la un telefon mobil. In spate, exista un suport pentru cardurile de memorie si o intrare auxiliara. O putem astfel conecta direct printr-un cablu. Se incarca prin USB, fix ca un telefon mobil:

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art”

Iata si materialul video de review, vedeti in clip tot ceea ce poate face acest gadget:

Divoom TIVOO – VIDEO

Divoom TIVOO – SPECIFICATII

Dimensiunea difuzorului:45 mm
Putere:6W
Difuzoare:1 x 6W
Raza wireless:pana la 10 metri distanta
Bluetooth:Bluetooth 5.0
Timp de utilizare:pana la 10 ore
Capacitate baterie:3000 mAh
Incarcare baterie:4-5 ore
Compatibilitate:Universala

Ce altceva mai poate face aceasta boxa portabila? In afara de functia de baza (cea audio), Divoom TIVOO este si un dispozitiv inteligent, unul cu care poti chiar interactiona. Te lasa sa compui muzica sau sa mixezi ca un DJ, poate afisa date meteo (umiditate, presiune, temperatura), are chiar si 5 jocuri, iti poate asigura un somn placut prin intermediul sunetelor relaxante, tine loc chiar si de bona.

Acest display cu LED-uri poate afisa practic orice, imaginatie sa ai. Poti introduce un text si apoi sa-l proiectezi pe ecran in toate culorile si cu diverse efecte, poti lasa mesaje vocale, iti afiseaza notificarile pe care le primesti pe telefon, iti poate tine scorul in cazul in care te joci si ai nevoie de asa ceva, poate functiona ca o alarma, exista si cronometru sau decibelmetru.

Review Divoom TIVOO, boxa Bluetooth “Pixel art”

Aplicatia Divoom Smart functioneaza si ca o retea de socializare. Creatiile tale pot ajunge sa fie vazute si de alti utilizatori, tu poti chiar edita sau viziona proiectele altora. Posibilitatile sunt nenumarate. Interfata arata asa cum vedeti mai jos, tin totusi sa precizez ca nu am gasit si un meniu in limba romana.

Boxa Bluetooth Divoom TIVOO este chiar interesanta si nu am gasit aspecte negative sau lucruri care sa-mi displaca. Mi-a fost trimisa spre review de catre cei de la smart-products.ro, oferta lor de pret o puteti vedea AICI.