Acasă Review telefoane

Review SONY IMX 258, camera lui TP-Link Neffos X1

0

Review SONY IMX 258, camera lui TP-Link Neffos X1, una destul de populara printre telefoanele mobile ale momentului, sunt destul de multe care folosesc acest senzor.

Xiaomi Mi4C, OnePlus X, Xiaomi Redmi PRO, Vernee Mars, Neffos X1 MAX, Xiaomi MI5s PLUS, UMiDigi Z PRO, Vernee Apollo X, dar si LG G6 – sunt numai cateva dintre modelele ce folosesc acest senzor!

Rezolutie efectiva 4224 x 3136 (13 MP), 5.867 mm in diagonala si 1.12 μm plus filmare la rezolutie 1080p in acest caz, acestea sunt specificatiile tehnice ale senzorului. Daca este prezent si pe LG G6 (2X), asta inseamna teoretic ca pozele obtinute vor fi unele excelente si utilizatorul nu va fi dezamagit.

Asa si este oarecum, fotografiile sunt mai mult decat decente, insa nu trebuie sa uitam ca si inplementarea acestui senzor conteaza foarte mult, valabil si pentru aplicatia de camera. Aceasta este una destul de customizata inclusiv in cazul lui TP-Link Neffos X1, desi nu am testat performantele senzorului in cazul lui LG G6, ma astept totusi ca ele sa fie ceva mai slabe pentru telefonul despre care discutam in acest articol.

Am citit totusi cateve materiele de review pentru LG G6 si multi au spus ca era loc de mai bine. Deoarece in cazul lui TP-Link Neffos X1 discutam despre un pret mult mai mic, ne putem declara multumiti de aceasta camera foto si implicit, de senzorul SONY IMX 258.

Dar cum o poza face cat o mie de cuvinte, mai jos puteti vedea ceea ce a fotografiat aceasta camera, clar poate fi folosita cu succes de un turist care nu are pretentii de un DSLR atunci cand face cateva poze pentru a le urca pe Facebook sau doreste sa la pastreze in arhiva personala.

GALERIE FOTO:

 

Mai mult ca sigur aveti acum o idee despre calitatea pozelor pe care acest senzor le reuseste, mai jos puteti vedea cum arata interfata camerei, este diferita fata de cea clasica de la MediaTEK:

Acesta a fost telefonul TP-Link Neffos X1, am scris despre el mai multe articole de review in care am analizat diferite functii sau caracteristici.

Partea de unboxing.

Sistemul de operare si acumulatorul.

Testele de performanta.

Oferta de pret pentru Neffos X1 poate fi accesata aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.