Acasă Stiri Android Si Noutati Revolutia preturilor maine la eMag cu reduceri de 50%

Revolutia preturilor maine la eMag cu reduceri de 50%

2

Revolutia preturilor maine la eMag cu reduceri de 50% – Al doilea cel mai mare eveniment comercial dupa Black Friday 2015 este “Revolutia Preturilor”, campanie ce se va desfasura incepand de maine 22 septembrie 2015 si va  continua timp de 3 zile, pana in data de 24, la ora 23.59.

In tot acest timp, cei de la eMag promit reduceri substantiale de produse la o gama larga de produse, de la tablete si telefoanele mobile si pana la electrocasnice sau incaltaminte. Posibil ca stocurile la produsele cu reduceri mari sa nu fie substantiale, motiv pentru care este bine sa va faceti un cont si sa adaugati de pe acum in cos produsul care va place. Apoi, puteti finaliza rapid comanda si nu veti rata reducerea de pret.

Promotia va fi valabila AICI.

gggffffff

Conform Wikipedia “eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, fiind înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. În anul 2009, 51% din acțiunile companiei au fost cumpărate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu.

În luna iulie 2012, fondul de investiții Sud African Naspers, cu afaceri anuale la nivel global de peste 5 miliarde de dolari în media, comerț electronic și internet, achiziționează 70% din acțiunile eMag, iar Iulian Stanciu rămâne în continuare managerul general al companiei. În iunie 2014, ultimul dintre fondatorii companiei, Radu Apostolescu, a renunțat la acțiunile deținute, respectiv 8,4% din acțiunile eMAG, acestea fiind preluate de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers. Astfel Iulian Stanciu deține 25,8% din eMAG, iar grupul Naspers 74,2%

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here