Acasă Tutoriale telefon Rezolva Problemele Cu Memoria Interna A Telefonului

Rezolva Problemele Cu Memoria Interna A Telefonului

0

Aplicatia utila disponibila gratuit in Google Play (SDFix: KitKat Writable MicroSD) va va ajuta sa rezolvati problemele de scriere pe cardul extern, probleme aparute pe versiunea de Android 4.4 KitKat. Incepand cu Android 4.4 KitKat nu mai pot fi instalate aplicatii pe cardul de memorie extern insa aplicatia rezolva aceasta problema. Conform dezvoltatorului, nu este necesar sa o instalati si sa o folositi daca aveti o versiune de firmware customizata, gen Cyanogenmod sau alte versiuni deoarece problema apare numai pe versiunile stock ale sistemului de operare Android.

Se subantelege ca aplicatia este practic inutila pe telefoanele si tabletele a caror memorie interna nu poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie.

456

Aplicatia functioneaza numai pe dispozitivele ce au acces root si modifica configuratia dispozitivului permitandu-va sa “scrieti” fisiere pe cardul MicroSD. Mai jos, aveti detaliile pe care dezvoltatorul le ofera in Google Play.

[wpsm_testimonial]
NextApp SDFix va modifica fișierul de configurare situat la /system/etc/permissions/platform.xml pentru a permite aplicații să scrie pe cardul MicroSD. Mai exact, SDFix va adăuga Android UNIX grup “media_rw” pentru configurarea permisiunea WRITE_EXTERNAL_STORAGE lui. Acest lucru va permite aplicații (doar cele pe care le acordă permisiuni de acces de scriere pentru atunci când le este instalat) pentru a scrie fișiere pe cardul microSD. Pe multe dispozitive, acest lucru este revenirea în mod eficient starea de această permisiune înapoi la modul în care a fost configurat în Android 4.3. Această modificare este realizată prin modificarea fișierului XML existent, mai degrabă decât la loc. O copie de siguranță a fișierului de configurare inițial va fi salvat de la /system/etc/permissions/platform.xml.original-pre-sdfix (cu condiția în care nu există deja). Revenirea această modificare poate fi realizată prin utilizarea unui manager de fișiere rădăcină -activat pentru a înlocui fișierul /system/etc/permissions/platform.xml cu versiunea susținute.
[/wpsm_testimonial]

[wpsm_button color=”orange” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix” icon=”download” border_radius=”9″ target=”_blank”]DESCARCA[/wpsm_button]

credit foto

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here