baterie

Rezolvare Picnic Cuvant, jocul momentului pe telefon, 600 de nivele

Picnic Cuvant
Picnic Cuvant

Rezolvare Picnic Cuvant, jocul momentului pe telefon, 600 de nivele, iata si solutii pentru acest joc, unul de tipul PixWords, joc ce facea furori in 2016.

De data aceasta, in 2017, jocul Picnic Cuvant este realizat de alt dezvoltator, insa principiul ramane oarecum identic, este disponibil in mai multe limbi.

Picnic Cuvant mai are o caracteristica interesanta, el poate fi jucat si offline, asta inseamna fara conexiune la internet.

Picnic Cuvant
Picnic Cuvant

Pe ecranul telefonului iti sunt afisate niste litere, tu trebuie sa le combini si sa gasesti solutia. Insa, nu toate cuvintele sunt cele potrivite, trebuie gasite numai cele admise de dezvoltatorul jocului.

Utilizatorul are acces si la cateva variante ajutatoare, insa pana la un anumit moment. Daca nu te descurci si vrei totusi sa treci mai departe, exista si varianta platita.

Rezolvare Picnic Cuvant

Rapid, au aparut pe internet si site-uri care iti arata rezolvarea jocului Picnic Cuvant, sunt nu mai putin de 600 de nivele

Rezolvare Picnic Cuvânt
Rezolvare Picnic Cuvânt

Indicat ar fi sa nu apelati la site-ul spre care am pus link, altfel jocul nu mai are forma. Jocul este gratuit in Google Play