Acasă Tutoriale telefon Rezolvarea problemelor cu driveri MediaTEK in Windows 10

Rezolvarea problemelor cu driveri MediaTEK in Windows 10

3

Rezolvarea problemelor cu driveri MediaTEK in Windows 10 – Am intalnit problema pe mai multe telefoane de cand folosesc varianta aceasta de Windows 10 si problema apare cand conectez la PC un telefon cu MediaTEK , am experimentat de curand problema si cu un Allview, am rezolvat-o si am sa va arat si voua cum sa faceti asta in cazul in care atunci cand conectati un telefon cu MediaTEK la un PC cu Windows 10 nu vedeti tot continutul telefonului.

Inainte de a rezolva problema, cand conectam telefonul la PC nu vedeam decat pozele din stocarea interna si nimic mai mult, acum am acces la mult mai multe fisiere:

4566666

Problema nu am intalnit-o pe Windows 7 sau pe telefoanele cu Snapdragon, asta indiferent de varianta de Windows folosita. Am incercat sa instalez separat driveri MediaTEK, fara succes, eroarea era urmatoarea:

112233eargsr

Rezolvarea este destul de simpla! Intrati in  C:\Windows\INF, in bara de cautare din dreapta/sus, scrieti (cautati) wpdmtp, click dreapta pe el si selectati “install”, vedeti cum sa faceti in captura de mai jos:

weds

Imediat, telefonul este detectat si nu veti mai avea probleme de genul asta, aveti acces acum la tot continutul telefonului (mai putin la fisierele sistemului de operare)

23333

Cam asta este tot, trebuie sa precizez ca desi unele telefoane de la Allview (in acest caz) ofera posibilitatea de a instala automat driverele atunci cand conectam telefoanele la PC, in acest caz nu a functionat pana nu am facut ceea ce vedeti mai sus.

3 COMENTARII

  1. Eu am întâlnit o astfel de problema la tableta ,când a fost conectată la pc vedeam câteva fișiere ,problema pe care nu am rezolvato,dar tableta are procesor intel ,oare va funcționa dacă instalez si eu acel fișier în pc?

  2. Am o tableta Vonino Onyx QS procesor MTK 8382 si du gasesc un firmware cu scatter MTK 8382 numai MTK 6582 si nu merge resoftata ! Are cineva firmware cu scatter MTK 8382 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here