Connect with us

Stiri despre telefoane

Rezultate Netflix dupa interzicerea impartirii conturilor

Published

on

Rezultate Netflix dupa interzicerea impartirii conturilor, o masura drastica la care serviciul de streaming video a apelat nu cu mult timp in urma, masura care s-a aplicat si in Romania.

Prin urmare, daca te bazezi pe un cont care nu este al tau, nu mai ai posibilitatea de a viziona serialul sau filmul preferat decat daca iti configurezi propriul cont. Si chiar daca vei incerca sa te loghezi cu datele unei persoane aflate in alta locatie, posesorul va fi instiintat si deconectat. Deci, nu prea mai merge treaba.

Si daca initial utilizatorii de Netflix au fost suparati si poate ca multi au crezut ca vor pierde din abonati, iata ca asta nu s-a intamplat, chiar din contra. Vedem mai jos un grafic ce vine din partea portalului justwatch.com.

Advertisement

Se pare ca au descoperit o strategie pentru a-si reinnoi pozitia de top, dupa o scadere a cotei de piata cu 3% in 2022. Implementarea unei variante de abonament “Basic cu Reclame” a reusit sa atraga din nou atentia publicului.

Rezultate Netflix dupa interzicerea impartirii conturilor

Cu toate acestea, marea lovitura a fost punerea in aplicare a unei politici de restrictie a impartirii parolei, fapt ce a dus la cresterea numarului de abonati cu aproximativ sase milioane in ultimele trei luni. Deci, un plus de 6 milioane de abonamente, practic un numar record.

Rezultate Netflix dupa interzicerea impartirii conturilor

Graficul de mai sus se intinde pe o perioada de 2 ani de zile si se observa de-a lungul lui momentul in care Netflix a pierdut destul de mult, dar si cresterea destul de importanta din ultima perioada, cea de dupa implementarea noilor masuri destul de drastice.

Advertisement

Interesanta este si pozitia nr.2, Prime Video, un serviciu despre care s-a vorbit mai putin in Romania, dar care are succes rasunator la nivel international. Disney Plus este pe locul 3 si pe 4 apare HBO MAX, observam o crestere constanta in dreptul lui.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des