Rock The Summer Sale, modul gearbest de a intampina vara si este vorba asa cum ne imaginam de o noua campanie destul de interesanta, magazinul a reunit cateva oferte si preturi aparent reduse, exista si cateva activitati separate prin intermediul caruia pot fi castigate telefoane Xiaomi.

rock the summer sale, modul gearbest de a intampina vara

De fapt, pot fi achizitionate la un pret de numai 0.01 USD. Avand in vedere ca este o campanie internationala, trebuie sa ai noroc destul de mare sa prinzi o asemenea oferta. Pe langa aceasta activitate, magazinul ofera si o zona de reduceri pentru diferite categorii de produse, exista si o sectiune cu cateva cupoane de reduceri.

rock the summer sale, modul gearbest de a intampina vara

Coconut Game – link

Pagina cu cupoane de reduceri – link

Unul dintre cele mai interesante telefoane din oferta este fara indoiala Doogee Mix, un telefon proaspat lansat care poate fi deja comandat, este un smartphone fara margini laterale ale ecranului, acesta costa in jur de 220 USD si este o Clona a celebrului Xiaomi Mi Mix. Vine impreuna cu 6GB RAM, si in mod ciudat un display curezolutie numai HD, diagonala este de 5.5″. Oferta de pret.

CITESTE SI:  Nu mai credeti tot ce vedeti prin reclamele la telefoane! Samsung A8

Doogee MIX 4G Phablet 5.5 inch Android 7.0 rock the summer sale, modul gearbest de a intampina vara

La polul opus este telefonul Vkworld S3, discutam tot despre o lansare noua insa acesta costa mult mai putin. Este adevarat ca pretul de 69.99 USD pare atractiv, insa nu straluceste la dotari. Are totusi un display mai mult decat ok pentru acest pret, 5.5″ si rezolutie HD, procesor cu 4 nuclee, Android 7.0 si 1 GB RAM. Din pacate, lipseste conectivitatea 4G. Oferta de pret.

Vkworld S3 3G Phablet 5.5 inch Android 7.0 rock the summer sale, modul gearbest de a intampina vara

In afara de aceste doua modele, in cadrul acestei campanii mai regasim zeci de telefoane si sute de alte produse, exista chiar cate o categorie dedicata unor producatori importanti dar si o zona cu produse ce costa fix 3.66 USD.

rock the summer sale, modul gearbest de a intampina vara

Sunt produse electronice speciale pentru autoturisme, am intalnit inclusiv si un sistem multimedia cu display de 7″ ce costa numai 59.99 USD, nu lipsesc ceasurile inteligente, electronicele de tot felul, imbracaminte, jucarii, tablete si multe alte categorii de produse. Intreaga oferta este AICI.

rock the summer sale, modul gearbest de a intampina vara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree