Connect with us

ROG Phone 7 și ROG Phone 7 Ultimate, specificatii inainte de lansare, aceasta fiind stabilita pentru data de 13 aprilie 2023. Atunci vom face cunostinta cu telefoane adevarate de gaming. Este vorba despre marketing, sau necesitate? Oricum ar fi, Asus a dovedit ca stie sa se impuna in acesasta nisa.

Integreaza tot felul de mici amanunte care atrag atentia, customizeaza mai bine interfata si o fac speciala pentru un astfel de terminal, mai pun cateva LED-uri RGB sau ventilatoare si specificatii tehnice de top, ma refer la hardware. Nici pretul nu este unul accesibil, trebuie sa recunoastem asta. Per total, sunt terminale mai speciale.

Cat mai multa memorie RAM, de asta va avea parte ROG Phone 7 Ultimate, model care se va bucura de pana la 16GB RAM si 512GB stocare interna. Ambele se vor baza pe procesorul Snapdragon 8 Gen 2, cea mai titrata solutie a momentului.

ROG Phone 7

Evenimentul de lansare este deja anuntat pe site-ul rog.asus.com, dar nu exista niciun fel de detalii tehnice sau poze cu aceste produse. In schimb, se pare ca ambele telefoane vor avea baterii de 6000 mAh cu incarcare rapida la 66W, camere selfie de 32MP, senzori principali Sony IMX766, apoi ultrawide de 13MP si macro de 8MP.

ROG Phone 7 Ultimate

Procesor Snapdragon 8 Gen 2, pana la 16GB memorie RAM, pana la 512GB stocare interna, difuzoare stereo, sistem de operare Android 13 cu interfata proprie Asus. Interesant de vazut ce functii extra si ce accesorii inedite vor aduce aceste telefoane. Ele nu vor excela la capitolul captura foto/video, niciodata rolul unui smartphone de gaming nu a fost acesta.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!