Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

SUA adauga si Xiaomi pe lista neagra! Sa aiba soarta Huawei?

Published

on

Trump mai are cateva zile de petrecut la Casa Alba, nu stiu exact care sunt procedurile de acolo si efectiv cat timp mai poate lua decizii importante. Cert este ca ieri, administratia Trump a adaugat la “black list” mai multe companiicu sediul in China.

Acestea ar fi suspectate de colaborarea directa cu armata chineza. Pana aici, nimic foarte important pentru noi. Numai ca, printre aceste companii, se afla si Xiaomi. Momentan, Xiaomi nu pare a fi intr-o situatie identica cu cea in care este Huawei.

Advertisement

Investitorii americani nu mai au voie sa pompeze capital in Xiaomi. Din fericire, producatorul de telefoane mobile poate momentan sa foloseasca orice tehnologie americana. Deci, teoretic, Xiaomi nu este foarte afectata de aceasta decizie, cel putin la suprafata.

Nu stim ce discutii se poarta in interior si nici nu s-a prabuist la bursa. Avand in vedere ca Trump va pleca, trebuie sa asteptam pentru a vedea in ce directie “va batea vantul” in momentul in care Joe Biden (presedintele ales) va prelua toata puterea.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: