ROM oficial Allview v2 Viper i4g, backup firmware stock!

ROM oficial Allview v2 Viper i4g, inca un firmware pe care il ofer aici pe site pentru cei ce au acest telefon si vor sa aiba un backup in caz de nevoie. Este nemodificat, stock, nerootat si fara aplicatii extra instalate pe el, el este realizat cu ajutorul unui telefon Allview v2 Viper i4g si trimis de catre un cititor androidro.ro

Nu trebuie sa instalati pe alt telefon, fie el si Allview, instalati acest backup pe Allview v2 Viper i4g pe propria raspundere!

Este posibil sa pierdeti codurile IMEI, insa le puteti restaura simplu si rapid cu ajutorul tutorialelor pe care le gasiti aici, inainte de a incepe procedura si de a folosi SP Flash Tools sau un alt program similar, recomand sa va faceti un backup al datelor personale si sa va notati undeva ambele coduri IMEI ce va vor fi de folos in caz ca le pierdeti.

eeee

Articolul continua dupa reclama:

Allview v2 Viper i4g este la baza un Gionee si foloseste un procesor MediaTEK MT 6735, pentru instalare cu SP Flash Tools aveti nevoie de fisierul MT6735_Android_scatter.txt pe care il gasiti in arhiva, tutorial rescriere gasiti si aici.

CITESTE SI:  Backup oficial Android, ROM Allview X3 Soul Style Plus

Arhiva ce contine acest firmware pentru telefon se descarca de AICI, se dezarhiveaza intr-un folder pe desktop si se instaleaza asa cum vedeti in tutorialul video din linkul anterior.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

MWC 2016 : Primele imagini cu Ulefone Future, telefonul fara margini ale ecranului

MWC 2016 : Primele imagini cu Ulefone Future, telefonul fara margini ale...
Citeste tot

16 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *