Data counter, chiar o super aplicatie Android pe care o recomand orcui! – As spune ca este chiar aplicatia lunii si asta deoarece o folosesc de o saptamana si chiar ma ajuta. Este utila celor care au un abonament de date mobile mai limitat, dar si pentru cei ce au wiFi acasa, roaming sau orice fel de abonament de telefonie mobila din Romania sau de oriunde.

Este simpla, design si interfata cool, nu are reclame care sa apara pe ecran cand ti-e lumea mai draga, ocupa putin spatiu si cel mai interesant este ca poti vedea in timp real viteza conexiunii, mai bine spus cat internet consumi atunci cand navighezi pe internet, faci upload, download, stai pe Facebook, YouTube sau orice alta aplicatie care foloseste internetul! Este gratuita in magazinul de aplicatii Google Play si nu necesita root.

Aceste date se afiseaza in orice aplicatie esti si ele apar in partea de sus a ecranului, in stanga – vedeti asta in captura de mai jos:

eee Data counter, chiar o super aplicatie Android pe care o recomand orcui!

In cazul in care nu folosesti la un moment dat conexiunea 3G, 4G sau WiFi, in locul acestor date se va afisa cat anume ai consumat din abonamentul tau de date mobile, pentru asta trebuie setat rapid un plan, poti face asta direct din intermediul aplicatiei. Daca spre exemplu ai un abonament cu 2GB internet, poti seta 2 sau 1.9 GB internet si vei sti in permanenta cat anume mai ai si cat internet ai consumat, valoarea se va afisa in procente.

CITESTE SI:  Aplicatia AnTuTu s-a schimbat complet si afiseaza scoruri mai mari

Cand ajungi spre limita maxima setata de tine, vei fi avertizat!

Planul il setezi asa cum vedeti in capturile de mai jos:

Oricand ai acces la statistici interesante legate de internet pe mobil, ai 3 sectiuni pe care le poti alege si vizualiza oricand. Roaming, WiFi sau date mobile, acolo vei vedea statistici pe 30 de zile, cat internet ai consumat in ultimile 30 de zile dar si cat download sau upload ai facut intr-o anumita zi.

Mai sus vedeti cum am consumat eu internetul si jos alte capturi de ecran ce reprezinta interfata aplicatiei care poate fi descarcata gratuit de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord