Data counter, chiar o super aplicatie Android pe care o recomand orcui!

Data counter, chiar o super aplicatie Android pe care o recomand orcui! – As spune ca este chiar aplicatia lunii si asta deoarece o folosesc de o saptamana si chiar ma ajuta. Este utila celor care au un abonament de date mobile mai limitat, dar si pentru cei ce au wiFi acasa, roaming sau orice fel de abonament de telefonie mobila din Romania sau de oriunde.

Este simpla, design si interfata cool, nu are reclame care sa apara pe ecran cand ti-e lumea mai draga, ocupa putin spatiu si cel mai interesant este ca poti vedea in timp real viteza conexiunii, mai bine spus cat internet consumi atunci cand navighezi pe internet, faci upload, download, stai pe Facebook, YouTube sau orice alta aplicatie care foloseste internetul! Este gratuita in magazinul de aplicatii Google Play si nu necesita root.

Aceste date se afiseaza in orice aplicatie esti si ele apar in partea de sus a ecranului, in stanga – vedeti asta in captura de mai jos:

eee

In cazul in care nu folosesti la un moment dat conexiunea 3G, 4G sau WiFi, in locul acestor date se va afisa cat anume ai consumat din abonamentul tau de date mobile, pentru asta trebuie setat rapid un plan, poti face asta direct din intermediul aplicatiei. Daca spre exemplu ai un abonament cu 2GB internet, poti seta 2 sau 1.9 GB internet si vei sti in permanenta cat anume mai ai si cat internet ai consumat, valoarea se va afisa in procente.

Articolul continua dupa reclama:

Cand ajungi spre limita maxima setata de tine, vei fi avertizat!

CITESTE SI:  TOP 10 aplicatii pentru telefoanele Android, ianuarie 2017

Planul il setezi asa cum vedeti in capturile de mai jos:

Oricand ai acces la statistici interesante legate de internet pe mobil, ai 3 sectiuni pe care le poti alege si vizualiza oricand. Roaming, WiFi sau date mobile, acolo vei vedea statistici pe 30 de zile, cat internet ai consumat in ultimile 30 de zile dar si cat download sau upload ai facut intr-o anumita zi.

Mai sus vedeti cum am consumat eu internetul si jos alte capturi de ecran ce reprezinta interfata aplicatiei care poate fi descarcata gratuit de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Lansare Surpriza Allview – X1 Soul

Si spun lansare surpriza deoarece telefonul pe care tocmai l-au lansat cei...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *