Acasă Telefoane Allview Allview X3 Soul Plus, inca un nou telefon sub brand romanesc!

Allview X3 Soul Plus, inca un nou telefon sub brand romanesc!

5

Allview X3 Soul Plus apare pentru prima oara intr-un material de presa, telefonul nu este lansat inca dar nu cred ca va mai trece mult timp pana cand va fi prezentat oficial, banuiesc ca maxim 1 sau 2 saptamani.

Observ ca le merge bine celor de la Allview, chiar foarte bine si in curand or sa intreaca nume grele in domeniu, ma refer la modelele prezentate. Deosebirea este ca “numele grele” isi fabrica singuri telefoanele si cei de la Allview isi lipesc logo-ul pe carcasa telefoanelor si pe cutie. Sincer sa fiu, nu cred ca in Romania cineva va reusi in urmatorii ani sa fabrice un telefon mobil de la A la Z, ma refer la un smartphone, as spune ca vor mai trece cel putin 10 ani.

Pana atunci, in cursa au mai ramas cei de la Allview, Evolio si Utok, firme ce inca mai aduc telefoane si le vand in Romania, telefoanele chinezesti vin si ele tare din urma, asta inseamna ca avem parte de “lupta” pe cinste.

Allview X3 Soul Plus spuneam ca se va lansa in curand si sincer sa fiu am cam renuntat sa mai numar modelele si variantele celor de la Allview, numai pentru X3 Soul avem deja o gramada de variante lansate si pentru aceasta versiune nu avem nimic la momentul actual, ma refer la detalii, specificatii sau pret.

Allview X3 Soul Plus ni se infatiseaza insa in poza de mai jos:

Allview X3 Soul Plus

Probabil ca este vorba de un phablet cu diagonala de peste 5.5″, poate chiar 6″ din moment ce este un “PLUS”, observam si un display ce pare din imaginea de prezentare un edge to edge, cei de Allview ne sugereaza ca acest telefon va fi bun si pe partea de entertainment ceea ce inseamna ca este posibil sa vina cu un procesor destul de puternic, RAM suficient si baterie mare.

Si pretul cred ca va fi unul mare, stim deja ca cei de la Allview nu au preturi chiar mici in cazul telefoanelor dotate!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here