Connect with us

Rusia va importa telefoane fara permisiunea oficiala a marcilor, este vorba despre un decret semnat la data de 28 iunie 2022 de catre presedintele Federației Ruse, o legislație care legalizeaza importurile paralele in aceasta tara, una cu potential urias de desfacere.

Pe 6 mai, Ministerul Industriei și Comerțului a autorizat o lista cu telefoane mobile (sub brand Apple, Asus, HP, GoPro, Samsung, Dell, LG sau Toshiba) si electrocasnice (Electrolux, Dyson, Philips). Si companiile chinezesti vor avea de castigat, sunt cateva care nu s-au grabit sa plece si probabil nici nu o vor face.

telefoane rusia

Rusia va incerca sa atraga si companii mai mici, precum Kimtigo, Akimojeba, Domfy sau Chuwi. Conform spuselor celor ce detin M.Video-Eldorado (cel mai mare lant de comerț cu amanuntul al electronicelor de larg consum din Rusia), in conditiile actuale, clientii sunt mai inclinați sa acorde atenție marcilor mai putin cunoscute, sau celor noi aparute in China, Turcia sau Rusia.

Si sa nu uitam ce ascensiune fulminanta au inregistrat pe plan mondial producatori de telefoane precum Realme, Tecno, Infinix, Xiaomi sau Vivo, acestia pot profita de plecarea companiilor Apple sau Samsung din Rusia. Si sunt experti care spun ca 90% dintre telefoanele vandute in Rusia vor fi chiar cele chinezesti.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *