Connect with us

Stiri despre telefoane

Rusii NU vor avea o LADA Duster, chiar daca Renault a plecat

Published

on

Guvernul rus anunta ca are acordul producatorului francez Renault pentru a produce un autoturism similar cu Dacia Duster, dar vandut sub denumirea de Lada Duster. Recent, aflam ca francezii au cedat filiala Renault Rusia guvernului de la Moscova. Primarul Moscovei, a declarat ca in fost fabrica Renault va fi reluata producția de mașini Moskvitch.

Greu de crezut ca se va intampla asta. Exclus sa vedem ca se apuca acum sa dezvolte o masina noua si sa o vanda sub denumirea de Moskvitch, cel mai probabil vor continua pe actuala linie de productie si vor lipi emblema prafuita de Moskvitch pe caroserii similare cu Logan sau Sandero, posibil cele de generatie trecuta.

LADA Duster

Insa, conform publicatiei piataauto.md, productia unui Duster cu sigla Lada e prea complicata si prea tehnologizata pentru AvtoVAZ, ideea fiind amanata pe termen lung. Arcadii Glazunov, cel ce este director de producţie in cadrul companiei, spune ca productia ar fi posibila numai dupa investitii financiare şi tehnologice solide si probabil ca ar dura cativa ani buni.

Advertisement

Rusii NU vor avea o LADA Duster, chiar daca Renault a plecat

Deja au inceput sa apara in mediul online cateva randari cu noile autoturisme produse si vandute sub brand Moskvitch (foto sus / jos), se observa si in acest caz o asemanare cu unele modele de la Renault. Insa, din moment ce ei nu vor putea sa faca nimic in legatura cu o eventuala Lada Duster si chiar au anuntat asta, cine ar putea crede ca vor avea puterea sa renasca Moskvitch? Si mai ales cu un design futurist?

Rusii NU vor avea o LADA Duster, chiar daca Renault a plecatRusii NU vor avea o LADA Duster, chiar daca Renault a plecatMoskvich (inseamna „originar din Moscova”), a fost fabricat cu piese din Rusia și Germania de Est comunista. Autoturismele au fost produse de AZLK din 1946 pana în 1991 și de OAO Moskvitch din 1991 pana în 2001. In prezent, potrivit agenției de analiza Autostat, in Rusia mai sunt inmatriculate aproape 200.000 de autoturisme Moskvich, 46.000 dintre acestea avand o vechime mai mare de 35 ani.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des